Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
kiedys samochodow, motorow i quadow nie bylo i tez ludzie sobie radzili...wiec sie da..tylko trzeba chciec. A to ze teraz ludzie nie chca, bo sa wygodni to druga sprawa
Buba, ja np znam leśniczych, którzy jadą do pracy około 40 km. Czy wyobrażasz sobie jechać to konno? A tego samego dnia muszą zrobić np odbiórki drewna, sprzedaż w kancelarii, która jest w bud. gospodarczym we wsi blisko lasu i jeszcze pojechać z rejestratorem do księgowości, albo do szefa na dywanik:P
Gość by zdechł po 3 dniach:P Albo zamienił się w Dżona Łejna:D:D z gitarrą u siodła:D:D I zniknął w sinej dali....
Każdy ma prawo do korzystania ze zdobyczy cywiliizacji i koniec. Ja wprost nie cierpię smrodu spalin na szlaku. Ale cóż. Idąc tym tropem musiałbym rządać zakazu używania pilarek spalinowych i powrotu do siekierek na zrębach:D Mam nadzieję, że nie ma tu pracowników ZUL-u, ani fachowca od kosztów z RDLP:D

Co do zarzutu, że leśniczy przybywa na miejsce nielegalnego biwaku smrodliwcem: mój znajomy służył w jednym PN-ie jako szef p-poż. Wiesz ile miał pożarów z nielegalnych biwaków? A ile ich zlikwidował zanim doszło do nieszczęścia? Konno to on by sobie mógł...hehe.
Just my riffle, my ponny and meeeeeeee....:)

Koniec obrony leśników polskich;> W sprawie ograniczania nielegalnych offroadów mają u mnie krechę;>Jak i pewnie u wielu innych;>