Pokaż wyniki od 1 do 10 z 258

Wątek: Motory na szlaku

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Motory na szlaku

Cytat Zamieszczone przez MF Zobacz posta
    Na motocyklu innym niż cross też możesz ostro dać w rurę, na quadzie również. A że parę decybeli mniej, to zwierzętom w lesie obawiam się większej różnicy nie robi.
    Moja wiedza i poglądy są podobne do poglądów FM. Widzę problem i mam nadzieję, że ten problem zostanie rozwiązany. Rano rozmawiałam na ten temat z pewnym decydentem z lasów państwowych. Nie zostałam upoważniona do nagłośnieania tej rozmowy. Mogę powiedzieć, że lasy także dojrzały do rozwiązania problemu terenówek, motorów itd.
    Mistrzu, nie wiem który z was jest którym. Wezwałeś mnie do tablicy więc odpowiadam. Nie jestem członkiem drużyny, jestem koordynatorem Grupy Bieszczady. Fakt wspólpracuję z ich szefem. Jestem pewna, że nie łamią prawa. Od dwóch miesięcy ponownie zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i już widać efekty naszej pracy.
    Widzisz wzbudziłeś moje zaufanie. Może znowu mylę się ale mam wrażenie, że ostatnio spotkaliśmy się w realu. Jeżeli nie, to jestem pewna, że wiesz o tym spotkaniu. Mówisz, że Ty nie niszczysz przyrody. Wierzę Ci, jesteście sportowcami i gracie fear. Tylko ja nie ufam pozostałym uczestnikom tej zabawy. Proszę daj mi słowo honoru, że nie istnieje problem rozjechanych przez motocrossowców szlaków i młodników. Dasz?

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Motory na szlaku

Tylko ja nie ufam pozostałym uczestnikom tej zabawy. Proszę daj mi słowo honoru, że nie istnieje problem rozjechanych przez motocrossowców szlaków i młodników. Dasz?[/quote]

Motocross !!! raczej niechcemy tego w lasach.... i mysle że freebies tak własnie uwaza. na takim czyms nie da sie powoli jechać.

tylko przyznaje że jest mała róznica pomiedzy motocrossem a spokojna jazdą drogą leśna quadem. Jest wiele drog lesnych które biegna równolegle do drug miejskich wystarczy tylko wytyczyc szlak i probem z głowy.
    Samochody terenowe w lasach ?? oj z tym bym uwazał.. Jesli sie wpusci i te na te same drogi to po ptakach... przyznaje że po takim ciężko ponownie pojechac i właśnie w tym momecie zaczyna się dewastacja młodnika bo przeciez jakos trzeba to objechac......

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)