dostaniesz zasłużonego bana od Piotra
dostaniesz zasłużonego bana od Piotra
@buba
.....( barnaba powiedzial i od razu dostaje upomnienie..)
Jeżeli tylko tyle z tego zrozumiałaś to lepiej daj sobie spokój z klawiaturą.
z tego co zrozumialam to barnaba dostal upomnienie za spamowanie i offtopy... tylko z tego co zrozumialam to nie barnaba zaczal komentowac wypowiedz chrisa o zoofilii... wiec off top zaczal sie ciut wczesniej a oberwal barnaba...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
ale jaja wow, lub jak kto woli "łaaaał" to moderatorzy mają dziś pracowity dzień.:)
i okazuje się że u mnie Prywatne Wiadomości: 65528 nie przeczytanych :) debecik mili Forumowicze. hih nie nie, to nie naprawiony błąd :)
Jeśli o mnie chodzi, w nawiązaniu do wypowiedzi Buby, należałoby zadać sobie pytanie: Czy warto byłoby reaktywować zawód hycla? Wedle mnie jak najbardziej. Ci co kochają psy- mieli by wyraźną motywację by to uczucie okazać zakładając smycz, ew. kaganiec, sprzątając po nich. A te nie kochane... do piachu. Jestem serio przekonany, że wystarczyłaby pilna praca mediów nagłaśniająca około 100 takich przypadków w skali kraju, i problem byłby rozwiązany, w mieście, w lesie ot wszędzie!
Blues, upominasz Bubę, popełniłes jakiś tam komentarz... Przeczytaj go jeszcze raz, i odpowiedz sobie na pytanie- co on wniósł do dyskusji? Czy był konstruktywny? Taki kraj, że jak ktoś wyrazi to co myśli zostanie poddany krytyce, niekoniecznie błyskotliwej...
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Wiecie co rzygać mi się chce czytając wasze wypociny.
Ok, rozumiem że już skończyliście te wywody na poziomie, bardzo wzbogaciły merytorycznie problem motorów na szlakach. Zwłaszcza WPP, chluba bieszczadzkiego przewodnictwa, pokazuje klasę - głównie pod wpływem (jak mniemam) nowych kolegów.
Rzeczywiście system ostrzeżeń jest do bani - ale korzystamy z tego co jest.
W dwóch pierwszych działach na forum, będą od dziś posty wyłącznie na temat wątku, pozostałe kasowane.
Najzabawniejsze jest to, że przedwczoraj nowy user - w wątku o butach - poruszył ten sam problem, za co dostał ostrzeżenie - mea culpa. W kontekście w jakim zostało to użyte miał 100% racji.
Niniejszy wątek zamykam, trudno tu spodziewać się czegoś jeszcze o motorach na szlaku.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki