Widze ze w Bieszcadach duzo ludzi chodzi po ciekawych miejscach w tej chwili jam zanalezionych jest okolo 30.
Widze ze w Bieszcadach duzo ludzi chodzi po ciekawych miejscach w tej chwili jam zanalezionych jest okolo 30.
Klopsik, czy plany jaskiń są już wykonywane? Gdzie szukać zestawienia danych o jaskiniach? Lub u kogo?
Ostatnio edytowane przez malo ; 04-09-2006 o 01:13
pozdrawiam
malo :wink:
Narazie nie mam czasu na iwnetaryzacje tego. Bo co wyjazd sa nowe. Beda w "Jaskiniach" periodyku SSB, umiesze je tam za 2-3 lata. Jak chcesz na jamy to napisz meila, beda teraz kul w okolicy Radziejowej (wsi) po 16 wrzenia w jednej jamie bo nie moge pokonac wejscia gdyz zaczyna sie zaciskiem dla mnie Z 0, jak maly jestes to przeszedl byspotem szukam gdzie indziej nowych jam , Na pewno sie znajda
.
Sorki to sa " JAskinie Beskidzkie". nie "Jaskinie"
hihi a można się kiedyś zabrać z tobą na poszukiwanie takich jam w Bieszczadach?![]()
pozdrowienia z lasu
Jestem... hmm średni. Co prawda Z III (w nomenklaturze jurajskiej) z bólem ale przechodziłem.![]()
pozdrawiam
Wiec schudnac czas...................![]()
Raczej zrobić z siebie gumę. Schudnąć już nie dam rady: 65kg przy 182cm - cieniej już byłoby trudno.
pozdrawiam
da sie i cieniej...dieta cud..mało jadł i dużo chudł... ściśniemy Cie prusikiem i jakoś wpełzasz.. polecam sie na wyprawy bo miałem ksywe filigran...heh...
..na balnicy to kiepskie te mostki.. na trasie kolejowej do ustrzyk mozna lepiej wypatrzec..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki