bertrand236
kurcze znow mnie minie :( ja niby tez bede w wekend, ale w sobote popoludniu musze wracac :(... ehhhh
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
He!He!
Własnie wróciłem ze spotkania, które odbyło sie w Sopocie u Długich. Jak zwykle było przesympatycznie. Mam nadzieję, że Długi wrzuci fotkę jak wywoła kliszę.
P.S. W przyszłym tygodniu bedę w Radomiu i w Lublinie więc...
Pozdrawiam
bertrand236
A wczoraj odbyło sie małe spotkanie piwne, w którym brał udział Doczu i Bertrand. Szkoda, ze nie w Bieszczadzie![]()
bertrand236
Dzisiaj z rana krótkie spotkanie miało miejsce w Krakowie. Uczestnicy spotkania przy kawie to PiotrekF i ja..
Pozdrawiam
bertrand236
Kurczę! Znowu ja, jakby Barnaba napisał. Dzisiaj spotkałem się z sir Bazylem w Rzeszowie. Miasto całkiem, całkiem. Tylko knajpę zamykali o 21:00. To nawet w Bieszczadzie nie jest do pomyślenia, choć knajpa zacna. Nie zdążyliśmy połowy tematów omówić, a tu nas nie chcą. Znam trochę topografię tego pięknego miasta, więc robię za Półprzewodnika do następnego miejsca, gdzie podają złocisty napój. Po zamówieniu nektaru z chmielu, podeszła do nas "Czarnobrewa" i zapytała dlaczego nas nie było na ostatnim Czart Graniu. Ot, takie spontaniczne, niezaplanowane spotkanie z Astrą. To, co lubię najbardziej, nic nie ujmując sir Bazylowi, którego poznałem kilka godzin wcześniej. WSPANIAŁY wieczór od początku do końca. Dziękuję sir Bazylowi (którego namawiałem do kontynuacji relacji) i Astrze, z którą się zgadzam na inny zupełnie temat ( oboje lubimy wpisowniki) za PRZEMIŁY WIECZÓR. Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w Rzeszowie w większym gronie.
Pozdrawiam
bertrand236
Ha,skurczybyki!
Pozdrav
Trza się w Grodzie Kraka spotkać. Co Ty i inne Krakusy na to?
Pozdrawiam
bertrand236
Znajdziesz mnie gotowego...
Ave Cesar,morituri te salutant![]()
Pozdrav
Ha! Nic nie ujmując Bertrandowi, zdecydowanie Astra też dużo bardziej mi się od Niego podoba
Co do następnego spotkania to faktycznie może jakieś bieszczadzkie w Rzeszowie udałoby się zorganizować i poznać kilku z forumowiczów. Zgłaszam się wyrywnie i pozdrawiam - Bazyl.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki