"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Buuu poczta nie działa. Marcin nie chce mi powiedzieć co napisał na pw. Kazał sposobem ale sposób jest skomplikowany. Nie wiem, gdzie spotykamy się w niedzielę i nie wiem co robimy. Jak mam koordynować? No pytam się jak?
Sposób jest dziecinnie prosty.
Znaczy trzeba zrobić aktualizację forum.
Jutro się postaram tym zająć.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Darku, proszę Cię, ustaw wszystko technicznie tak, aby w najbliższą niedzielę (15 lutego, czas polski !!!) wszystko to hulało bez zarzutu. Tego dnia będziemy bowiem mieć ostatni dzień głosowania nad wyborem lokalizacji VIII KIMB. Biorąc pod uwagę obowiązująca "ordynację wyborczą" (m.in. możliwość wielokrotnego dokonywania zmiany głosu - byle przed godz. 20:00 dn. 15 lutego), tego dnia możesz się spodziewać sporej frekwencji na Naszym Forum.
Gdybyś tego tematu z dalekiej Kanady nie śledził (lub już zdążył zapomnieć), szczegóły znajdziesz tu:
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=4857
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 12-02-2009 o 07:39
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Zrobione. Zagubione funkcje zostały odnalezione. :)
Pojawiło się znowu trochę angielskich komunikatów. Gdyby coś szczególnie doskwierało to dajcie cynk - poprawię.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Pozdrawiam
Darek Magusiak
Czy coś się dzieje z serverem? Od czasu Św. Patryka są jakieś problemy... a to nie można wejść na Forum, a to wywala w trakcie pisania lub wysyłania wiadomości. Za mało guiness`a wypito i jest zemsta patrona?
Tak są problemy z przeciążeniem serwera.
Staram się znaleźć problem.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)