Problemów lepiej nie szukać. Pozdrawiam.
Problemów lepiej nie szukać. Pozdrawiam.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Raczej nie. Poprostu na serwerze, który utrzymuje forum jest też kilka innych dużych serwisów. Wszystkie razem powodują, że maszyna nie daje rady.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Z jakim opóźnienieniem czasowym działa obecność osoby w "Aktualnie na Forum"? W jakim czasie po wyjściu z Forum ta obecność znika?
Pojawia się po zalogowaniu (czyli zidentyfikowaniu) i trwa do momentu wylogowania.
Nie mam pojęcia jak długo "user" widnienie jako obecny w przypadku gdy zamknie przeglądarkę (myślę że jest to kilka minut - 3 do 6).
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Dariusz, odbierasz korespondencję kierowaną do Ciebie przez priv. ?
Pytam poważnie i bez uszczypliwości. Byc może - z przyczyn technicznych, jako Admin - zablokowałeś sobie tę "opcję".
Wczoraj do Ciebie napisałem w ten sposób. Broń Boże, nie ponaglam Cię z odpowiedzią, chciałbym tylko wiedzieć, czy mój post (wysłany przez priv.) do Ciebie dotarł.
Już bowiem po wysłaniu go przypomniałem sobie, że pewien inny admin taką korespondencję niejako "z urzędu" ignoruje - jest jej bowiem zbyt dużo i nie nadążyłby z odpowiedziami (i trudno mu się dziwić).
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Już odpowiedź się pisze. :)
Pozdrawiam
Darek Magusiak
Proszę pomóżcie!!! Trochę to śmiesznie zabrzmi ale nagle zmniejszyła mi się czcionka na forum i teraz widac drobniutki tekst. Jak z powrotem powrócić do normalnej czcionki.
Z góry dzieki Aga
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Prosiłabym bardziej szczegółowo o wytłumaczenie, niestety w dole "ekranu" nie mam takiej ikonki ktora by powiększala czcionke. Zaznacze iż tylko na tym forum mam taka mała czcionkę a spowodowałam to poprzez scroll w myszce. Jeżeli chodzi o ustawienia ekranu to mam wszytko w porządku. Dzięki z góry za cierpliwość dla osoby takiej jak ja.
Pozdrawiam Aga
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)