No tak, teraz widzę. Moim postom też wyswietla dwie godziny później niż zegary dookoła. Wychodzi że Darek nastawił zegar na GMT - 1: Azores, Cape Verde Islands.
No tak, teraz widzę. Moim postom też wyswietla dwie godziny później niż zegary dookoła. Wychodzi że Darek nastawił zegar na GMT - 1: Azores, Cape Verde Islands.
pozdrawiam
malo :wink:
Oho, post który napisałem 3 minuty temu (jako ostatni, no teraz już - przedostatni) wcisnęło przed ten który napisałem 2 godziny temu. A gdzie tego wciśnie? Powinno po poście Browara: "No dobra tylko...." a może... całkiem wcześniej? ? ?
Współczuję Ci, Darku. Don`t worry.
pozdrawiam
Czas jest ustawiony na czas uniwersalny UTC (GMT). Teraz w profilach trzeba już tylko ustawić GMT+2 (dla czasu letniego) i będzie ok.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Oj dziwnie się coś porobiło. Mam 65535 prywatnych wiadomości![]()
![]()
![]()
Czy to możliwe ? Jakbym nie liczył, nie wychodzi mi tyle.
Ponadto poprawilibyście tego linka z www.bieszczady.pl, bo w dalszym ciągu wchodzi stamtąd bez zalogowania. Nawet jak poprawie adres na http://forum.bieszczady.info.pl/ tez jestem niezalogowany, wiec ewidentnie jest tam jakaś lipa.
To jednak wina cookies forum. Póki co, wchodź np. bezpośrednio z "ulubionych".Zamieszczone przez Doczu
Doczu! Nie ma co, lubią Cie tu!Zamieszczone przez Doczu
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
A może to tajemniczaZamieszczone przez Barnaba
wielbicielka, której Doczu nie odpowiada na posty.
A ona biedna zdesperowana wyklepała juz do niego 65535 wiadomości.
Jakby nie było: czy ilość, czy jakość - ale zgadzam że Doczu ma dowody sympati.![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
Wy się kurka śmiejcie - chyba bede musiał opróżnić skrzynkę, bo może wtedy wiadomości się wyzerują.
De facto w skrzynce mam 87 wiadomości, natomiast ilość jaką wypisąłem wczesniej widzę w belce u góry, gdzie widać jako kto jestem zalogowany.
Może ktoś z adminów ma jakąś radę, aby nie było konieczności kasowania zawartości PW ?
Wstrzymaj się chwilę z tym kasowaniem, jak admin nie znajdzie lekarstwa to ja wykasuję swoje dwie - też mam w tej chwili informację, że czeka na mnie 65534 nieprzeczytanych wiadomości. Więc jak będzie trzeba to poświęcę moje dwie, bo szkoda byłoby wykasować 80 i stwierdzić, że nie pomogło ;-)Zamieszczone przez Doczu
Pozdrawiam
Bartek
Czterech panów B.
Racja, nie ma pośpiechu zwłaszcza że... to tylko licznikZamieszczone przez bmiller
Taki bajer nieco ułatwiający życie. Ale tylko bajer
No dobra.... zdradzę że ja też mam na liczniku65535 wiadomości. Chyba każdemu wyskakuje taka sumka.
pozdrawiam
Aktualnie 7 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 7 gości)