Dzięki Piotrze, ale nie o to mnie chodziło, tak myślałem, że będzie mnie trudno dokładnie opisać co mnie przeszkadza ze swobodnego korzystania z forum.
Spróbuje inaczej opisać problem :
U góry po prawej stronie forum jest okienko do zalogowania i po prawidłowym wpisaniu danych pokazuje się witaj ....(tu nazwa użytkownika), a u mnie jest tak, że gdy zaloguje się na głównej stronie to jest okej a np. wejde do któregoś dziłau forum czy tematu to już w tym miejscu są dwie puste kratki zachęcające do ponownego zalogowania się, a wiadomo, że niezalogowany niemoże przeglądać zdjęć zamieszczonych bezpośrednio na forum.
Ale bywa i odwrotnie, że zaloguje się przy czytaniu jakiegoś tematu wejde na główną strone i niejestem już zalogowany, kilkukrotne wpisanie danych (nazwa i hasło) niepomaga, wracam w miejsce w którym się zalogowałem i dalej wszystko jest wporządku. Kombinacje tej sytuacji mogą być różne, te akurat podałem do wyjaśnienia sprawy.
Jednak nawet wtedy gdy mam u góry puste kratki to moge odpisywać na posty, czy mógłbym zamieścić nowy temat to niewiem, niesprawdzałem, narazie mnie to tylko częściowo przeszkadzało, bo jak mogłem odpisywać czy zamieszczać pytania to niezwracałem uwagi na to, ale czasmi ktoś zamieści na forum (nie odnośnik, bo z tym niema kłopotów) jakieś bardzo ciekawe zdjęcia, i inni je chwalą a ja niemoge ich zobaczyć bo wg. serwisu nie jestem zalogowany w tym miejscu forum.
Rozpisałem się troche, ale chciałem jak najlepiej to opisać, myślałem poprostu, że to da się szybko bez problemu załatwić, może poprostu moje konto już tak ma i będe miał taki "bajer" :)
Może samo kiedyś się poprawi w niewyjaśnionych okolicznościach, a zapomniałem dodać, że jak "nie jestem" zalogowaby to także da się przegladać fotki, bo generalnie to zawsze widze ikonki odsyłajace, a tak na marginesie ta opcja zapamiętania zalogowania moze coś pomoże, tylko żeby niebyło to automatyczne logowanie bo nie tylko ja korzystam z komputera...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez nexus ; 06-10-2007 o 23:34
tz, chciałem dodać, że czasmi da się przeglądnąć fotki nawet jak "nie jestem" zalogowany, a wyszło, że zawsze się da, napisałem drugi post bo coś edycja nie dział z ostatnimi poprawkami.
Jeszcze raz dzięki, poprubuje z ustawieniami cookies i innymi, może coś się zmieni.
Jeszcze sprawdź jedną rzecz: otóż jeśli odwołujesz się do forum pewnie odbywa się to poprzez bookmark w Twojej przeglądarce. Jaki masz tam adres? Jeśli jest www. na początku popraw ten adres. Usuń to www. tak by zostało samo http://forum.bieszczady.info.pl.
Inna możliwość to blokowanie cookies przez jakieś programy które masz na swoim kompie - np. antyspamowe, antytrojany, antywirusy. One lubią czasem przyblokować cookies które są niezbędne do poprawnego funkcjonowania forum.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Próbowałem napisać post w temacie "Zakwaterowanie..." w wątku o Solinie.
Po napisaniu i kliknięciu na "wyślij wiadomość" wiadomość była widoczna w wątku, ale po wyjściu z niego znika.
???
Pozdrawiam serdecznie:)
Miałam podobnie.Wpisałam wiersz i po "wyślij" -"nie mozna otworzyć strony"!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Nie widzę tam takiej opcji.
To co opisałem wyżej to tzw. "szybka odpowiedź'.
Z opcji "normalnej odpowiedzi też nici, bo "ten post jest duplikatem...."
Akurat w przypadku "Zakwaterowania" to raczej zadziałało to prawidłowo - chyba że nie rozumiem o co chodzi. Post po wyjściu z działu musi zniknąć bo to jest dział moderowany. Posty ukazują się w tym dziale dopiero po zaakceptowaniu przez moderatora - tak jak np. Twój post, który teraz akceptuje i od tego momentu będzie widoczny. Czasem trwa to 5 minut, czasem 10 godzin -zależy czy akurat ktoś z modów jest na forum.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki