Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 119

Wątek: Problemy techniczne

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
    1. Wejdź w Panel uzytkownika -> Edycja opcji i zobacz czy masz odfajkowane wyświetlanie obrazów - poniżej załączam screen.
    Upss - zapomniałem ze nie widzisz obrazków więc screen nic nie da: wejdź do tych opcji i znajdx pole "Widoczne elementy postów" - tam jest ta opcja.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006

Dzięki Piotrze, ale nie o to mnie chodziło, tak myślałem, że będzie mnie trudno dokładnie opisać co mnie przeszkadza ze swobodnego korzystania z forum.
    Spróbuje inaczej opisać problem :

U góry po prawej stronie forum jest okienko do zalogowania i po prawidłowym wpisaniu danych pokazuje się witaj ....(tu nazwa użytkownika), a u mnie jest tak, że gdy zaloguje się na głównej stronie to jest okej a np. wejde do któregoś dziłau forum czy tematu to już w tym miejscu są dwie puste kratki zachęcające do ponownego zalogowania się, a wiadomo, że niezalogowany niemoże przeglądać zdjęć zamieszczonych bezpośrednio na forum.
    Ale bywa i odwrotnie, że zaloguje się przy czytaniu jakiegoś tematu wejde na główną strone i niejestem już zalogowany, kilkukrotne wpisanie danych (nazwa i hasło) niepomaga, wracam w miejsce w którym się zalogowałem i dalej wszystko jest wporządku. Kombinacje tej sytuacji mogą być różne, te akurat podałem do wyjaśnienia sprawy.

Jednak nawet wtedy gdy mam u góry puste kratki to moge odpisywać na posty, czy mógłbym zamieścić nowy temat to niewiem, niesprawdzałem, narazie mnie to tylko częściowo przeszkadzało, bo jak mogłem odpisywać czy zamieszczać pytania to niezwracałem uwagi na to, ale czasmi ktoś zamieści na forum (nie odnośnik, bo z tym niema kłopotów) jakieś bardzo ciekawe zdjęcia, i inni je chwalą a ja niemoge ich zobaczyć bo wg. serwisu nie jestem zalogowany w tym miejscu forum.

Rozpisałem się troche, ale chciałem jak najlepiej to opisać, myślałem poprostu, że to da się szybko bez problemu załatwić, może poprostu moje konto już tak ma i będe miał taki "bajer" :)

Może samo kiedyś się poprawi w niewyjaśnionych okolicznościach, a zapomniałem dodać, że jak "nie jestem" zalogowaby to także da się przegladać fotki, bo generalnie to zawsze widze ikonki odsyłajace, a tak na marginesie ta opcja zapamiętania zalogowania moze coś pomoże, tylko żeby niebyło to automatyczne logowanie bo nie tylko ja korzystam z komputera...

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez nexus ; 06-10-2007 o 23:34

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006

tz, chciałem dodać, że czasmi da się przeglądnąć fotki nawet jak "nie jestem" zalogowany, a wyszło, że zawsze się da, napisałem drugi post bo coś edycja nie dział z ostatnimi poprawkami.

Na forum od
    09.2002

Cytat Zamieszczone przez nexus Zobacz posta
    tz, chciałem dodać, że czasmi da się przeglądnąć fotki nawet jak "nie jestem" zalogowany, a wyszło, że zawsze się da, napisałem drugi post bo coś edycja nie dział z ostatnimi poprawkami.
    Czyli chyba coś z cookies, sprawdź czy masz włączone cookies dla witryny forum.bieszczady.info.pl - dobrze byłoby też wyczyścić cache przeglądarki. często po takiej operacji wszystko wraca do normy.
    Piotr

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006

Jeszcze raz dzięki, poprubuje z ustawieniami cookies i innymi, może coś się zmieni.

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Jeszcze sprawdź jedną rzecz: otóż jeśli odwołujesz się do forum pewnie odbywa się to poprzez bookmark w Twojej przeglądarce. Jaki masz tam adres? Jeśli jest www. na początku popraw ten adres. Usuń to www. tak by zostało samo http://forum.bieszczady.info.pl.
    Inna możliwość to blokowanie cookies przez jakieś programy które masz na swoim kompie - np. antyspamowe, antytrojany, antywirusy. One lubią czasem przyblokować cookies które są niezbędne do poprawnego funkcjonowania forum.
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Próbowałem napisać post w temacie "Zakwaterowanie..." w wątku o Solinie.

Po napisaniu i kliknięciu na "wyślij wiadomość" wiadomość była widoczna w wątku, ale po wyjściu z niego znika.

???

Pozdrawiam serdecznie:)

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Miałam podobnie.Wpisałam wiersz i po "wyślij" -"nie mozna otworzyć strony"!

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Nie widzę tam takiej opcji.

To co opisałem wyżej to tzw. "szybka odpowiedź'.

Z opcji "normalnej odpowiedzi też nici, bo "ten post jest duplikatem...."

Na forum od
    09.2002

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    Próbowałem napisać post w temacie "Zakwaterowanie..." w wątku o Solinie.
    Po napisaniu i kliknięciu na "wyślij wiadomość" wiadomość była widoczna w wątku, ale po wyjściu z niego znika.
    Akurat w przypadku "Zakwaterowania" to raczej zadziałało to prawidłowo - chyba że nie rozumiem o co chodzi. Post po wyjściu z działu musi zniknąć bo to jest dział moderowany. Posty ukazują się w tym dziale dopiero po zaakceptowaniu przez moderatora - tak jak np. Twój post, który teraz akceptuje i od tego momentu będzie widoczny. Czasem trwa to 5 minut, czasem 10 godzin -zależy czy akurat ktoś z modów jest na forum.
    Piotr

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)