Miałem: "Bez powiadamiania na e mail".
W tej chwili zmieniłem na "nie subskrybuj". Teraz proszę o wyjaśnienie różnicy. "Bez powiadamainai na e mail" było dla mnie jasne i całkowicie zrozumiałe. Czy się myliłem?
Pozdrawiam Piotrze
Miałem: "Bez powiadamiania na e mail".
W tej chwili zmieniłem na "nie subskrybuj". Teraz proszę o wyjaśnienie różnicy. "Bez powiadamainai na e mail" było dla mnie jasne i całkowicie zrozumiałe. Czy się myliłem?
Pozdrawiam Piotrze
bertrand236
Pousuwałam subskrypcje.
Dziękuję
Nadal dostaję powiadomienia. Może ktoś z Zielonych może wejść w moje ustawienia i sam zrobić mi dobrze![]()
bertrand236
Truuuuudnooooo
bertrand236
Jestem dostepny online - po dlugiej przerwie zwiazanej z przeprowadzka za wielka wode.
Wracajac do tematu. Sprawdzcie jeszcze cos takiego jak:
- sledzone wiadomosci
- lista subskrypcji
Jesli sa tam jakies watki to kazda nowa odpowiedz w nich bedzie powodowac wysylke powiadomienia do Was.
Dodatkowo oczywiscie opcja: Domyślny tryb powiadamiania o postach powinna byc ustawiona poprawnie (Nie subskrybuj).
Jesli i to nie pomaga (!) prosze o wiadomosc na PW.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Składam skargę i to oficjalną.
To jest polskojęzyczne forum więc wszystkie informacje i komunikaty powinne być w języku polskim.
Nie znam angielskiego. Tylko mam jakie takie podstawy (4 semastry i wykładowca nieuk). Nie chce mi się trzymać obok komputera słownika angielsko-polskiego i tłumaczyć.
No i też nikt Ci w języku polskim pisać nie broni :)
Natomiast jeśli chodzi o panel administracyjny (niektóre komunikaty) to skargę skieruj do twórców tego oprogramowania:
http://www.vbulletin.com/contact.php gdyż wątpię aby ktoś charytatywnie przetłumaczył dość sporą masę tekstu (komunikaty, help, itp.)
Natomiast najprościej byłoby, gdybyś napisała czego konkretnie nie rozumiesz - wklej może, czy coś i się na pewno dowiesz.
Na początek twoje powiadomienia i profil.
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)