Szukam kogoś kto będzie miał 2 miejsca w bieszczady(Ustrzyki G) wyjazd z 14 na 15 sierpnia lub godziny wczesno poranne tak by w piatek jak najszybciej być na miejscu. Wyjazd Z krakowa
Szukam kogoś kto będzie miał 2 miejsca w bieszczady(Ustrzyki G) wyjazd z 14 na 15 sierpnia lub godziny wczesno poranne tak by w piatek jak najszybciej być na miejscu. Wyjazd Z krakowa
prawdopodobnie jadę jutro czyli 13.08 w godzinach popołudniowych, a napewno 14... wyruszam z okolic inowrocławia... potem konin, łódź, piotrków, kielce, tarnów, lesko, dwernik. wracam raniuteńko 18 przez kraków, katowice, do wrocławia...
pozdrawiam
Witajcie To mój debiut na forum, więc wybaczcie ewentualne błędy i brak wprawy. Moje Bieszczady startują 27.09.2008. z Warszawy ( może przez Sandomierz i z pewnością przez Zagórz ) do Wetliny. Prawdopodobnie będzie jedno miejsce wolne w Mondeo. Powrót: 11.10.2008. ale tym razem to ja szukam transportu. Czy ktoś będzie wracał wtedy do Warszawy ?
Carrmelita
------------------------------------------------
"... powoli szarzeją gniazda połemkowskich wsi,
już ledwo widać jak cerkiewki czarne pisklę łebek unosi
i w żółty dziób chwyta poprzecznie dwie wielkie ćmy,
i ile ma głów jeden koń, nie wiadomo, na mostku, wśród osin. "
z wiersza "Zmrok" Jerzego Harasymowicza
Pod koniec września (termin do ustalenia) wybieram się na 4 (może więcej) dni w Bieszczady. W ramach cięcia kosztów szukam chętnych do wyjazdu. Możemy pojechać moim samochodem (form mondeo) lub dorzucę się do paliwa. Jadę z Wrocławia. Jeżeli znajdą się chętni to proszę o kontakt kkrukar1@wp.pl.
Ewentualne szczegóły możemy dogadać telefonicznie - jestem elastycznym faciem, mam 34 wiosny.
Witam,
prawdopodobnie będę jechał w Bieszczady 26.09. 2 miejsca w autku są. startuję z Mogilna... Jadę do Dwernika, więc jakby po drodze... :)
pozdrawiam
Witam
Jutro (piątek 12.09) dwa miejsca w aucie w Bieszczady. W jedną stronę, z powrotem mam zawalony samochód sprzętem. Wyjazd z Warszawy ( BlueCity) około 11 przed południem, przez Lublin do Łopienki.
jakby co dzwonić, 608-643-358
Lech
OT do Lecha.
Do kiedy będzie można kogoś w bazie w Łopience spotkać?
do niedzieli
a Niedźwiedź? to pies?
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Nie znam jego planów, jak będzie to będzie :D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki