Dzięki. Będę z moją klasą w cerkwi, myślałem, że podskoczę i pokażę im to wyjątkowe miejsce. Chciałem też zapytać, czy wypada. ;-)
Dzięki. Będę z moją klasą w cerkwi, myślałem, że podskoczę i pokażę im to wyjątkowe miejsce. Chciałem też zapytać, czy wypada. ;-)
Czy ktoś jedzie samochodem w Bieszczady Wysokie przez Lublin 18 lub 19 września?
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
A dlaczego nie? Tylko jest kupę bota na dojściu, bo leśni znów ciągną.
Z racji, ze to mój pierwszy post, więc witam wszystkich...
7 października rano wybieram się autem w Bieszczady w okolice Komańczy, moze być też dalej. Wszystko jeszcze jest "płynne", a moze ktoś z zabranych namówi mnie gdzieś indziej - jednym słowem wolna partyzantka i bez spinania się. Wyjazd z Krakowa...jakby ktoś był chętny to z dwa miejsca się znajdą. Powrót w niedzielę 12.10
Acha...niektórzy jak widzę podaja swój wiek :)... no to mój trzydzieści kilka
Witam!Może ktoś wybiera się autem w Bieszczady na ten weekend.Ma jedno wolne miejsce i jedzie przez Puławy albo okolice????
W czwartek około 17 wyjeżdżacie czy może bedziecie przejeżdżać przez Puławy??
Może ktoś na dniach wybiera się w Bieszczady, jedzie z Opola, przez Opole, albo z okolic lub przez okolice Opola i może zabrać jedną duszę z plecakiem?
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki