Myślę, że jadący stopem na KIMB niech trzymają na trasie tabliczkę z napisem "KIMB". Powinno to zmiękczyć serce jadących Kongresmenów :)
Myślę, że jadący stopem na KIMB niech trzymają na trasie tabliczkę z napisem "KIMB". Powinno to zmiękczyć serce jadących Kongresmenów :)
Jedzie ktoś 15. V późnym wieczorem lub sobotnim świtem z W-wki?
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Ale ok południa, to wciąż nie to samo, co późnym wieczorem
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Jadę jutro tj w czwartek 14.05.2009r. około 17.00-17.30 z Tarnobrzega, przez Rzeszów, Sanok, mam jedno miejsce wolne, więc mogę zabrać chętną osobę!
mAAtylda
Dwa miejsca do wzięcia na trasach:
- W-wa - Rzeszów, wyjazd w czwartek ok. 18,
- Rzeszów - UG, wyjazd w piątek ok. 9.
Taaaaaka okazja!Ech!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Wyruszam w piątek bladym świtem, albo nawet wcześniej. Trasa: Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG, lub Mińsk Maz. - Warszawa - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG, dla osób spoza trasy istnieje możliwość przyjazdu do mnie w czwartek i przenocowania do piątku. Mam 3 miejsca na obecną chwilę.
Wyjazd z UG w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek.
Ostatnio edytowane przez Hero ; 13-05-2009 o 21:50
Wyruszamy 8 czerwca w dwie osoby z Warszawy w kieunku Bieszczad. Może ktoś w tym samym czasie ma też zamiar jechać samochodem i miałby 2 wolne miejsca??
A może ktoś bardzo chce zabrać w Bieszczad jedną hrabynę, hm? Może by sobie pojechała... Hrabyna może się zmaterializować w mieście Krakowie od czwartku popołudnia wzwyż, względnie w czwartek rankiem - mogłaby być w Limanowej abo gdzieś blisko w.wymienionej... A powrót - jak będzie, tak dobrze.
Może ktoś się zmiłuje? :)
Pozdro ciepłe!
katia
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki