jutro 22 czerwca jadę w Bieszczady w kierunku na cisną od strony Rzeszowa około 7 rano ale mam tylko jedno wolne miejsce w samochodzie
jutro 22 czerwca jadę w Bieszczady w kierunku na cisną od strony Rzeszowa około 7 rano ale mam tylko jedno wolne miejsce w samochodzie
Witam Wszystkich! Jestem tu nowy. Mam pytanie czy w okresie 1/2.08.2010r. ktoś jedzie z Poznania lub przez Poznań w Bieszczady i miałby dwa wolne miejsca dla pary? Szczerze mówiac w Bieszczady jedziemy pierwszy raz i chcemy je w końcu zobaczyć te piękne tereny. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź i pomoc. Pozdrawiam !
Witam wszystkich
Czy ktos w najblizszym czasie tj. lipiec wybiera sie w Bieszczady, bo ja wlasnie chcialabym sie wybrac, ale nie mam z kim. Podr.
Witam.
Wyjazd w Biesy z rejonu lubelskiego w poniedziałek 26 lipca. Mogę zabrać 3 osoby z Lublina, Chełma lub Zamościa itd. Wiem że to trochę późno ale tel. 664-199-099 i moja trasa się zmieni:))
Poszukuję transportu w Bieszczady w terminie 30. lub 31. lipca. Jakby ktoś jechał przez Rzeszów i chciał przygarnąć kropka...
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
www.picasaweb.google.com/domikoc
www.picasaweb.google.com/derkaterdreadlock
Pilnie szukam miejsca w aucie na trasie Poznań- Sanok w piątek
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
jakby ktoś jechał 31 lipca/1, 2 sierpnia w Bieszczady z okolic Wrocławia z wielką chęcią się zabiorę
poszukuje dwoch miejsc dla zmęczonych wędrowców w dniach 21/22 sierpnia tyle że z UG Kalnicy Cisnej czy jakiejś z pobliskich miejscowosci w kierunku Kielc Krakowa :)
Poszukuje transportu z Jarosławia do Wetliny a dniu 20.08 liczba miejsc dwa lub więcej. Dziękuje za pomoc
wyjazd z lublina do wetliny 18.09.2010 jedno lub dwa miejsca wolne
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki