Strona 41 z 79 PierwszyPierwszy ... 31 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 51 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 789

Wątek: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Jutro świtem bladym wyruszam z Sopotu, przez Toruń, Płock, N. Miasto nad Pilicą (postój ok 3 h)
    mam wolne miejsce
    Długi

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2010
    Rodem z
    Bies

jeśli ktoś wybiera się z warszawy/ przez warszawę w Bieszczady w przyszły weekend (ok. 22 X), to ja baaaardzo chetnie się przyłączę
    pozdrawiam!

nowy
    Guest

No i ja Kasiu sie dopisze
    Tez szukam transportu.
    Chcialem wystartowac z Wawy, najlepiej w ten pt (22.X). Piwko stawiam oczywiscie i mila atmosfere gwarantuje :)

Witam
    Czy ktoś może wybiera się w Bieszczady z Warszawy, okolic, lub gdzieś po drodze (gdzie ewentualnie można dojechać z Warszawy i się zabrać )
    10 listopada wieczorem lub 11 od rana.
    Hmmm, tylko potrzebujemy miejsca aż dla 3 osób (zaznaczam,że miłych, sympatycznych, młodych ludzi ;p)
    Jeżeli ktoś taki by się znalazł, byłabym bardzo wdzięczna

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

dowiaduj się u mnie ok poniedziałku. mam komplet... ale życie znam na tyle żeby wiedziec że może się zmienić wszystko. 517975220
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Ok, fajnie by było....
    Yyyy to znaczy, nie życzę Ci, żeby ktokolwiek Ci się wykruszył z ekipy....
    ale będę się kontaktować po poniedziałku

Hmm, a może chociaż ktoś wybiera się z samego rana w czwartek z Sanoka (lub jedzie przez Sanok) do Wetliny?
    Jak tak to dajcie znać 511144027 (na tel, bo mogę już nie mieć dostępu do neta)

Pozdrawiam

Arkadia
    Guest

Domyślnie Zrzutka na wypad w bieszczady

WITAM WSZYSTKICH

MAM PYTANIE CZY NIE MA CHETNYCH NA WYPAD W BIESZCZADY 1-DNIOWY W DNIACH 18 LUB 19 LISTOPAD. JESTEM Z DEBICY. MOGE ZABRAC 3 OSOBY . RUSZAM Z DEBICY.CHETNI MOGA BYC Z OKOLIC ,I WSZYSTKIE MIEJSCOWOSCI NA TRASIE DEBICA-PILZNO-JASLO-KROSNO-SANOK-LESKO ITD:)
    ZRZUTA NA GAZ I JEDZIEMY :)W GRUPIE ZAWSZE RAZNIEJ

CHETNYCH PROSZE O KONTAKT
    MICHAL

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2009

Domyślnie Odp: Zrzutka na wypad w bieszczady

Witaj.

Po pierwsze od takich ogłoszeń jest temat: http://forum.bieszczady.info.pl/show...a-w-Bieszczady

Po drugie: netykieta zobowiązuje - naciśnij caps lock jeszcze raz.

Arkadia
    Guest

Domyślnie Odp: Zrzutka na wypad w bieszczady

Hey
    Dzieki za info-dopiero raczkuje w tych sprawach

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)