w pt ok. godz.12 wyjezdzamy z Nowego Targu do Ustrzyk G, możemy chętnych zabrać
w pt ok. godz.12 wyjezdzamy z Nowego Targu do Ustrzyk G, możemy chętnych zabrać
Witam.
Wyjeżdżam w Biesy (docelowo do Wetliny) w nocy 27/28 marca autem. Mam wolne 2 miejsca z Warszawy (wstępnie trasa: W-wa - Radom - Rzeszów - Wetlina).
Kontakt gg-7193459.
Mariusz
wyjazd z wawy w nocy ze środy na czwartek, tak około 4:00; 30 min postoju w sanoku i dalej do Cisnej...
mikigl@tlen.pl
a ile miejsc?
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
2 miejsca znajdą się
wybiera się ktoś z warszawy 14-15kwietnia? chętnie podczepiłabym się na jedno miejsce
pozdrawiam
Ja bym miała pytanie czy ktoś z Lublina albo okolic wybiera się na majówkę i miałby wolne miejsce?
Wyjeżdżam w Bieszczady 16 maja bladym świtem, mam 3 miejsca. Trasa: Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG - Wetlina. Mogę dogadać się z Forumowiczami ze stolicy.
Witam wszystkich Forumowiczów,
Czy wybiera się ktoś może w lubianym przez nas tutaj kierunku 6. - 7. maja? Chciałbym zdążyć na "Czejtowiska" pod Małą Rawką - startują w sobotę punkt 20:00 w bacówce - i ciut ciężko tego dokonać polegając na komunikacji publicznej. Wyjeżdżam z Opola w piątek wieczór, byłbym w Rzeszowie w sobotę około siódmej rano, a co do dalszej trasy - zwracam się z uprzejmym zapytaniem. Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez furbik ; 01-05-2011 o 20:49
witam, klania sie Łukasz z okolic Olkusza - szukam bratniej duszy w Bieszczady trasa do ustalenia dysponuje wolnym w maju w nastepujacych dniach 10,11,12,13 oraz od 22 do 26 - milo by ktos mial transport oczywiscie doloze sie na paliwopozdrawiam ps kontakt szewczykluk@gmail.com
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)