Wciąż mam wolne miejsce w samochodzie w Bukovske Vrchy. Wyjeżdżam jutro nad ranem z Rymanowa przez Barwinek do miejscowości Rusky Potok.
Wciąż mam wolne miejsce w samochodzie w Bukovske Vrchy. Wyjeżdżam jutro nad ranem z Rymanowa przez Barwinek do miejscowości Rusky Potok.
Ostatnio edytowane przez krzychuprorok ; 22-10-2011 o 12:41
wyjazd z wawy w nocy z 31 na 1
około 23:00 z białołęki
jedno wolne miejsce do Cisnej się znajdzie
mikigl@tlen.pl
W piątek 25 listopada (wcześniej się nie udało) w dwie osoby wybieramy się z Kielc w Bieszczady. Autobusem. Bo chyba, że ktoś będzie wtedy przejeżdżał przez CK lub okolicę i będzie miał dwa wolne miejsca.
W środę 9.11 jadę z Rymanowa do Ubli. Jeśli ktoś wybiera się na Ukrainę lub w Bukovske Vrchy mogę zabrać. Mam 2 miejsca.
w czwartek lub piątek(10-11.11) jadę z lublina do wetliny, mam jedno alibo dwa miejsca.
Dnia 11 listopada (piątek) wybieram się z dziewczyną w Bieszczady - Ustrzyki górne. Wyjeżdżamy ok 6-7 z okolicy Lublina. Przewidywana trasa to przez Przemyśl i zajazd nad Solinę na przerwę itp Powrót w niedzielę w godz popołudniowych. Ilość wolnych miejsc max 5 (ale wtedy ograniczone bagaże) ;]
Tel: 725636344 Adrian
E-Mail: adikson92@wp.pl
dzwonić najlepiej w godzinach wieczorowych ew. pisać smsa.
wraca ktoś z Bieszczadu do Warszawy jutro_ 13 XI 2011?? Stanuję w smolniku, chętnie się przyłączę i wesprę zaskórniakiem na paliwo,
pozdrawiam, Kasia
Wracam do Warszawy w poniedziałek rano mogę zabrać kogoś bezinteresownie. Start z okolic Baligrodu.
zainteresowanych zapraszam na maila:
yamat@poczta.onet.pl
Podaj. chociaż miejsce startu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)