W najbliższa sobotę z rańca będę mieć 2 wolne miejsca. Kierunek Wetlina ale najprawdopodobniej przez Lesko, lub do Leska.
W najbliższa sobotę z rańca będę mieć 2 wolne miejsca. Kierunek Wetlina ale najprawdopodobniej przez Lesko, lub do Leska.
Czesc,
jestem nowa na forum i dlatego nie wiem czy Twoja odpowiedz a propos 2 wolnych miejsc jest odpowiedzią na moje pytanie. Będę wdzięczna za odpowiedź :) pozdrawiam, Klaudia
Witam!
Czy ktoś wybiera się w Bieszczady (najlepiej do Ustrzyk Górnych) samochodem z lub przez Kraków w pierwszy weekend czerwca i zechciałby zabrać mnie ze sobą (oczywiście dorzucam się do paliwa)?
Pozdrawiam, Magda :)
witam
szukam transportu z wawy w okolice Cisnej,
planuje wyjazd w piątek 27.04
mikigl@tlen.pl
Musiałbys dojechać do Lublina...wyjeżdżam w piatek, ok 15.oo. mam miejsce i jadę do Wetliny. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez creamcheese ; 25-04-2012 o 21:18
Cześć, szukam 2 miejsc w samochodzie na powrót z Bieszczad w kierunku Wrocławia, Częstochowy, Katowic w dn. 1-3.05
Pozdrawiam
Ewa
Wiem, że zdecydowanie za późno pisze. Jutro z rańca mogę wziąć 2 osoby do samochodu z Rzeszowa do Ubli przy granicy słowacko - ukraińskiej.
witam
jutro w nocy jade autem z siedlec w bieszczady.
...
![]()
witam, jeśli ktoś wraca we wtorek 22 maja z Bieszczadów, w okolice Kielc/ warszawy. Chętnie się przyłączę. Pozdrawiam!
A jedzie ktoś w środę 6 czerwca po południu albo 7 z rana i wraca w niedzielę 10 czerwca? z okolic poznania?? :) bo jak tak to ja chętnie się zabiorę :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki