Może i pojechałbym z Tobą ale...ja weekend mam dopiero 17-18 listopada![]()
Może i pojechałbym z Tobą ale...ja weekend mam dopiero 17-18 listopada![]()
Ja bedę leciał w Bieszczad 7 grudnia....lub 6 po połedniu ;-) Z Wawy i miejsca mogę jakieś mieć. ;-)
Poszukuję transportu z Krakowa w Bieszczady. Ostatnio się udało, i to jak...! ;) więc może i tym razem :)
Termin: piątek 30.11 w godzinach popołudniowych (po 16:00), tak żeby dotrzeć do Ustrzyk Górnych (lub w okolice) o sensownej porze. Powrót w niedzielę po południu.
Może ktoś się wybiera i posiada 3 wolne miejsca w samochodzie? :)
Witam :)
Poszukuje transportu dla 2 osób z RZESZOWA w Bieszczady (Cisna, Ustrzyki Górne, Dolne, Wetlina...etc. bądź nawet same okolice) w PIĄTEK 30.11 po południu bądź w sobotę 01.12 rano ... GG 8849841
Wolne miejsca w Bieszczady w najbliższy czwartek wieczorem lub piątek rano. Trasa jak zwykle. Trasa jak zwykle.
27.12.2012-mam 2 wolne miejsca dla osób z niedużym bagażem,lub jednej z większym.-Start z Zielonki k.Warszawy meta w Wetlinie.Ew info przez priv.Aha start ok 6 rano
wolne miejsca w Bieszczad... wyjazd czwartek na noc lub piątek rano. docelowo Balnica ale możliwy podrzut w inne miejsce. preferowane oczywiście śliczne dziewczyny ;-)
no dobra...nie muszą być takie bardzo sliczne....zmiana terminu: jutro o 15 wypadam z Wawy. bede leciał trasą katowicką bo zabieram kumpla z Radomska.
Witam :)
Ostatni wyjazd zmuszeni byliśmy niestety odwołać. Teraz poszukujemy transportu dla 2 osób z RZESZOWA w Bieszczady (Cisna, Ustrzyki Górne, Dolne, Wetlina...etc. bądź nawet same okolice) w PIĄTEK 07.12 po południu bądź w sobotę 08.12 rano ... Gdyby ktoś był na tyle WIELKI i zabrał 2 dusze ze sobą bylibyśmy mega ogromnie wdzięczni ... GG 8849841
Hej :)
czy jest ktoś, kto wybiera się w Bieszczady na Sylwestra? Dwie osoby byłyby bardzo wdzięczne za ewentualną podwózkę. Jesteśmy z Krakowa.
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki