Wybiera się ktoś w Bieszczady 1.11 z Krakowa? :)
Wybiera się ktoś w Bieszczady 1.11 z Krakowa? :)
Jaga - ja :P ale zapewne autobusem bo nie mam własnego transprtu. jeżeli ktoś w środę wieczór/czwartek rano jechal i miał wolne miejsce to jak zwykle się piszę :P oczywiście jestem druga w kolejce po koleżance ;p
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 25-10-2012 o 18:51
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Hej,
Jedzie ktoś może z Katowic albo z Krakowa 31.10. w Bieszczad?
Ja się wybieram w Bieszczady z Warszawy dzisiaj w nocy tak by rano być na miejscu. Mam 3 miejsca (na ścisk nawet 4).
Wybieram sie prawdopodobnie (o ile bedzie dobra pogoda) na najblizszy weekend (14 i 15 listopada) w Bieszczady, wyjazd z Lublina ok. 4 nad ranem w sobote. Trasa przejazdu to Biłgoraj, Jarosław, Przemyśl. Info pod nr gg 5140901
Może i pojechałbym z Tobą ale...ja weekend mam dopiero 17-18 listopada![]()
Ja bedę leciał w Bieszczad 7 grudnia....lub 6 po połedniu ;-) Z Wawy i miejsca mogę jakieś mieć. ;-)
Poszukuję transportu z Krakowa w Bieszczady. Ostatnio się udało, i to jak...! ;) więc może i tym razem :)
Termin: piątek 30.11 w godzinach popołudniowych (po 16:00), tak żeby dotrzeć do Ustrzyk Górnych (lub w okolice) o sensownej porze. Powrót w niedzielę po południu.
Może ktoś się wybiera i posiada 3 wolne miejsca w samochodzie? :)
Witam :)
Poszukuje transportu dla 2 osób z RZESZOWA w Bieszczady (Cisna, Ustrzyki Górne, Dolne, Wetlina...etc. bądź nawet same okolice) w PIĄTEK 30.11 po południu bądź w sobotę 01.12 rano ... GG 8849841
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki