Pokaż wyniki od 1 do 10 z 790

Wątek: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Mieszany widok

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

Domyślnie Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Kochani (jakbym nie miał interesu to pewnie bym się tak do Was nie zwracał :p )
    Pilnie potrzebny transport w Bieszczady dla 500 książek, które utknęły we Wrocławiu i potrzebują się dostać do jednego z niedawno odbudowanych schronisk w Biesach. Jeśli nie wyczarujemy coś to przepadną... a szkoda by było... Jeśli wybiera się ktoś większym autem, albo wie, kto mógłby pomóc w tej sprawie to proszę o kontakt.. Możliwość przerzucania na raty.. na pewno jest jedna "meta" na przetrzymanie w Gliwicach i w Zagórzu pod Sanokiem, jeśli ktoś nie jedzie dalej...
    Niedawno odpadł mi tzw. "pewniak" ...bo Kardynał Richelieu i prawo karmy i takie tam.... Jeśli znajdzie się ktoś, obiecuję rękę księżniczki i pół kurestwa. Może być samo kurestwo bez księżniczki.

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Cytat Zamieszczone przez trzykropkiinicwiecej Zobacz posta
    Kochani (jakbym nie miał interesu to pewnie bym się tak do Was nie zwracał :p )
    Pilnie potrzebny transport w Bieszczady dla 500 książek, które utknęły we Wrocławiu i potrzebują się dostać do jednego z niedawno odbudowanych schronisk w Biesach. Jeśli nie wyczarujemy coś to przepadną... a szkoda by było...
    Da się zrobić. Warunkiem koniecznym byłoby zapakowanie książek w kartony (aby nie doznały krzywdy w podróży) i podwiezienie do wskazanego miejsca we Wrocławiu. Ciężar jednego opakowania nie powinien przekraczać możliwości transportowych wątłego tragarza (nie uniosę więcej, niż 15 kg). Jeśli da się to zorganizować, wyśle Ci adres owego miejsca we Wrocławiu.
    Książki mogę złożyć u Bazyla lub w innym, suchym i ciepłym miejscu w Rzeszowie lub Jarosławiu.

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Pilnie potrzebny transport w Bieszczady dla 500 książek, ...
    Doniesiono mi, że książki już dotarły do punktu przerzutowego we Wrocławiu. Dzisiaj wyruszają do Rzeszowa.

... Jeśli znajdzie się ktoś, obiecuję rękę księżniczki i pół kurestwa.
    Przy obcinaniu ręki księżniczce, uważaj! Może jej się to nie spodobać:)

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Pilnie potrzebny transport w Bieszczady dla 500 książek, które utknęły we Wrocławiu i potrzebują się dostać do jednego z niedawno odbudowanych schronisk w Biesach.
    Książki dotarły do Rzeszowa. Dokąd teraz maja jechać???

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Meldunek w sprawie zakończenia tematu:
    Pilnie potrzebny transport w Bieszczady dla 500 książek, które utknęły we Wrocławiu i potrzebują się dostać do jednego z niedawno odbudowanych schronisk w Biesach. Jeśli nie wyczarujemy coś to przepadną... Jeśli znajdzie się ktoś, obiecuję rękę księżniczki i pół kurestwa. Może być samo kurestwo bez księżniczki.
    Książki kiedyś tam trafiły z Wrocławia do Rzeszowa a w ostatnią sobotę niejaki Enrico (don) dowiózł je w Bieszczady. Z kurestwa raczej rezygnujemy

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)