Hej, ktoś się wybiera w Bieszczady w piątek wieczorem/sobotę rano z Warszawy? I może ma wolne miejsce w aucie? :)
Hej, ktoś się wybiera w Bieszczady w piątek wieczorem/sobotę rano z Warszawy? I może ma wolne miejsce w aucie? :)
Cześć!
Czy ktoś bedzie jechał po weekendzie tym w Bieszczady z Lublina, bądz przejeżdzając przez Lubliin? Potrzebuję jednego miejsca. Bardzo:)
jedziemy pojutrze czyli czwartek 2 maja rano z Lublina do Ustrzyk Górnych, są 3 miejsca wolne, chętni?
Wracamy w niedziele, też można się zabrać
Witam Bieszczadników :)) Zawczasu rzucam w forumową przestrzeń swoje ogłoszenie: ZABIORĘ SIĘ - ja plus jeszcze jedna osoba w Bieszczady na długi weekend czerwcowy - 29 lub 30 maja z KATOWIC lub okolic. Gdyby ktoś się wybierał i miałby chęć zabrania dwóch wesołych osobników proszę o kontakt! :))
Witam!
Szukam transportu z Bieszczad dla jednej osoby w najbliższą niedzielę. Kuba mieszka w Gliwicach, ale okolice (Katowice, Zabrze..itd) też będą mile widziane :)
Pozdrawiam
Witam
Ja także za "wczasu".
Poszukuje miejsca dla jednej osoby z Warszawy w okolice Cisnej.
Wyjazd 28/29/30 maj.
mikigl@tlen.pl
Mam 3 miejsca 17 maja ode mnie do Smolnika nad Osławą, powrót w niedzielę.
Cześć. Szukam podwózki z Krakowa do Smereka/Cisnej w najbliższy piątek wieczorem lub sobotę wcześnie rano ( 10-11.05 ) . Fajnie jakbym mógł się również zabrać w powrotną drogę w niedzielne popołudnie/wieczór. Pozdrawiam.
wuju20@o2.pl
Jedzie ktoś w środę po południu albo w czwartek z rana z Poznania? albo około południa w czwartek z Krakowa? albo jeszcze jakoś na trasie Poznań - Bieszczady???? :D
3 sympatyczne dziewczyny muszą się na KIMB dostać:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki