Ewentualnie w czwartek po południu z Rzeszowa (to musiałybyśmy wiedzieć najpóźniej jutro) lub z Sanoka )
Ewentualnie w czwartek po południu z Rzeszowa (to musiałybyśmy wiedzieć najpóźniej jutro) lub z Sanoka )
magda :)
29 lub 30 maja ruszamy z Puław do Ustrzyk Górnych mamy jedno miejsce wolne.
Ponawiam swoje ogłoszenie :)
Dwie osoby z okolic Katowic szukają miejsca w samochodzie jadącym w Biesy na długi weekend czerwcowy- wyjazd 29 lub 30 maja. Pozdrawiam :)
Witam, szukam jednego wolnego miejsca z Krakowa od 25 maja ( może to być 26, 27...)
z góry dziekuje
Hej,
szukam dwóch miejsc z Krakowa w Bieszczady 28/29/30 maja :)
A dziękować dziękować!!! Wielkie i po stokroć... Dotarło, własnoręcznie odebrałem książki... jakem spał jeszcze świtem, bom zmożony czytaniem, a tu coś woła z dołu WSTAWAJ, JAKIŚ WĄSACZ DO CIEBIE.... No i pojawił się Don Enrico de la kuriero z kartonami. Jedną książkę przyznaję, zachamęcił siostrzeniec do poczytania, coś o Indianach.. a reszta niebawem ruszy na schronisko, jak pisał mi Radek ze Smolnika, kilka trafi też do Łupkowa pewnie, do biblioteczki. Wielkie dzięki wszystkim zaangażowanym w Akcję. Kurestwa nie chcecie, ale jak to tak, samą księżniczką, ona ledwo zipie, i blada, i taka z niej raczej żaba z aspiracjami na damę niż Lalal Cud Malina. :P Coś tam wymyślimy w podziękowaniu, coś tam coś tam... :)
Witajcie:) To mój pierwszy post, choć forum przegladam od jakiegoś czasu, lecz nie rejestowałem się:) Od kilku lat jeżdżę w Bieszczady i teraz chciiałbym zarazić tą pasją moją dziewczynę:) Szukam miejscówki dla dwóch osób z Tarnowa, trasa Krk-Rzeszów:) Termin najlepiej na 30maj:) Może znajdzie się chetna duszczyczka do pomocy?:) W każdym razie liczę, że widzimy się na szlaku:)
Jadę w czwartek (30.05) z Rzeszowa w Bieszczady, oraz w drugą stronę w sobotę (01.06) lub w niedzielę (02.06). Miejsce i czas zgarnięcia / odstawienia dowolne. Bilet w jedną stronę: 30 zł. Jeśli ktoś jest chętny, proszę o prywatną wiadomość.
Na Facebooku została utworzona grupa zamknięta, mająca na celu kojarzenie osób dysponujących wolnymi miejscami w aucie oraz tych, którzy poszukują transportu w Bieszczady. Gdyby ktoś tu nie znalazł odpowiedniej dla siebie oferty, można spróbować tam :)
https://www.facebook.com/groups/transportbieszczady/
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki