Nie mogę, mam już bilety na TLK do Rzeszowa, szkoda, szkoda...
Nie mogę, mam już bilety na TLK do Rzeszowa, szkoda, szkoda...
Pisałem posta zmęczony, jedziemy z 5 na 6. Anyway, bilety można przy 10% potrąceniu chyba zwrócić - dla info. P.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Witam. Szukam kogoś, kto w okolicy 27 lipca zabrałby ze sobą cztery osoby z okolicy Kielc, ewentualnie Radomia. Punkt docelowy to Ustrzyki Górne, ale każde miejsce choć trochę bliżej celu będzie dla nas wielką pomocą. Proszę o kontakt :)
Teraz przy weekendzie najpewniej w piątek 12 ruszam w biesy z poznania. Trasa albo via WRO- KRK albo Wa-wa- Rze
Powrót 20/21 jakoś.
792 539 121 pisać sms
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
wolne miejsca z Lublina do Ustrzyk Górnych w piątek 19 lipca wieczorem, powrót poniedziałek 22 wieczorem, chętni? 514 529 767 info pod tym numerem, jedziemy osobówką lub transporterem
cześć, 24 lipca w godzinach bardzo-wczesno porannych ruszam z Łodzi. Kierunek Ustrzyki Górne. Będę wiózł łódzkie powietrze :D więc towarzystwo to raz, a oszczędność dwa :)
chętnych proszę o kontakt.
Cześć! Szukamy transportu dla pewnej miłej Pani( naszej siostry/szwagierki), która będzie wracać 4 sierpnia z rejonu Wysokich Bieszczadów do Wrocławia. Dostarczymy ją w całości do wskazanego punktu startowego i gwarantujemy, że jest to przemiła, sympatyczna osoba. Prosimy o pomoc. Udało nam się wyciągnąć Ją w Biesy po raz pierwszy w Jej życiu i zgodziła się, bo obiecaliśmy, że załatwimy bezpośredni transport powrotny do Wro. My zostajemy jeszcze na 2 t'godnie. kontakt tutaj, albo 602790004 Kuba
"...Niech bicie Twojego serca będzie Twoją pieśnią..." Neil Peart
Witajcie, wybieram się 23 lipca z Poznania w Bieszczady, do Wetliny. Czy ktoś wybiera się wtedy i mogłabym się z koleżanką zabrać? Byłabym wdzięczna za jakąś odpowiedź. Mail madamczak@onet.pl tel. 698 770 185.
zmiana planów, gdyby ktoś był zainteresowany ruszam z łodzi w kierunku UG w godzinach wczesno porannych w najbliższy poniedziałek, 22 lipca
Hej,
Jadę z Warszawy w poniedziałek (22.07), albo wtorek (23.07) (na dniach się okaże). Będę miał jedno, bądź dwa miejsca wolne (na dniach się okaże ). Po drodze w planach postój w Sandomierzu na obiad, ewentualnie Mc's w Rzeszowie, może w Sanoku. Jadę pod Otryt, w dolinę sanu, więc przez Ustrzyki D. i Lutowiska. Wszystko do ustalenia i zależy, czy wyjedziemy na noc czy na dzień. Jeżeli są chętni to palec pod budkę!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki