Witam
W przyszłym tygodniu będę jechał w Biesy nie mam jeszcze sprecyzowanego terminu. Jadę sam trasa Wrocław do UG. Jak ktoś chce się zabrać może uda się spasować terminy.
Witam
W przyszłym tygodniu będę jechał w Biesy nie mam jeszcze sprecyzowanego terminu. Jadę sam trasa Wrocław do UG. Jak ktoś chce się zabrać może uda się spasować terminy.
Jedzie może ktoś w najbliższy piątek ( po 16 ) w Bieszczady z Krakowa? Niestety, po ubiegłotygodniowej wycieczce w góry moja Skoda odmówiła posłuszeństwa i straciłem mobilność. Planowałem jechać do Cisnej, przekimać się na polu namiotowym, w sobotę rano ruszyć do Komańczy, tam również namiot i w niedzielę powrót do Krakowa. Jeśli znajdzie się osoba zdolna wypełnić komunikacyjną lukę będę bardzo rad. :)
Witam. Już w ten piątek tj. 23.08 wraz z dwoma koleżankami podejmujemy się czysto szaleńczej przeprawy autostopem ze Szczecina w Bieszczady. Celem podróży jest sama podróż, choć zakładamy przedostanie się do urokliwej wsi Komańczy. Może ktoś samotnie jedzie w te rejony i zechciałby mieć kompanów podróży?![]()
Jutro wieczorem wyruszamy z Krakowa w Bieszczady (a dokładniej do Ustrzyk Górnych), powrót w niedzielę wieczorem. Mamy 3 wolne miejsca w samochodzie. Jeśli ktoś chciałby zabrać się z nami, to proszę o informację na priva jeszcze dzisiaj. Zapraszamy :)
Witam serdecznie!
Poszukujemy dwóch wolnych miejsc z Krakowa na 19 lub 20 wrzesnia. Docelowo do bacówki pod rawkami ale Sanok lub Cisna też będą super:)
Pozdrawiam
Witam :)
Szukam transportu w Bieszczady na 23-24 września, powrót 28-30.09 jak przystało na koniec studenckich wakacji.
Pozdrawiam serdecznie
Nusia, skąd dokąd konkretnie? Też się wybieram samochodem w tym terminie - może uda mi się pomóc :)
Jedziemy z Krakowa w okolice Wetliny. Ale możemy się gdzieś dosiąść/wysiąść:)
Czy będzie ktoś jechał w ten poniedziałek z Rzeszowa do Komańczy?
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki