Strona 73 z 78 PierwszyPierwszy ... 23 63 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 789

Wątek: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Mieszany widok

d.sosnowydwor
    Guest

Domyślnie Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Szukam transportu na trasie Lublin - Bieszczady, w okolicach 21 czerwca.tel. 782 109 128@: domiithenoise@gmail.com

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2006
    Rodem z
    Poznań/Szczecin

Na blablacar sa ogloszenia:
    Lublin - UG, wyjazd w czwartek o 5.00
    Lublin - Brzozow, wyjazd w piatek o 18
    Lublin - Iwonicz, wyjazd w sobote o 11
    "There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

Jedzie ktoś może jutro po południu (od 17): Rzeszów - Dukla? (a konkretnie Barwinek) ?

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Potrzebuję dostać się do Cisnej. Najlepiej niedziela/poniedziałek 6/7 lipiec. Z dowolnego komunikowalnego miasta (Warszawa, Katowice itp). Ja i pies mój spolegliwy.
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Jutro wieczorem. Z Poznania via Jarocin, Wroc, KRK, Tarnów, Cisna. 2 miejsca są
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Szyk
    Guest

[OFERUJĘ]

15.08.2014r. z Przemyśla (rano) - 2 lub 3 miejsca do okolic Ustrzyk Górnych

17.08.2014r. w przeciwnym kierunku.

Bieszczadnik
    Na forum od
    06.2012

Witam,
    bede jechal ze Szczecina do UG przez Wroclaw i z powrotem. Termin: 20.09-28.09. Terminy moga sie zmienic o 1-2 dni ze wzgledu na pogode . Obecnie mam 2 miejsca . Pozdrawiam trolik

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2013

Witam Bieszczadników! W nocy z 2/3 października będę jechał autkiem z Łodzi do Ustrzyk Górnych i będę miał dwa wolne miejsca, więc mogę kogoś zabrać nawet ze sporym plecakiem jakby co. Powrót planuję 9 października wcześnie rano. Jakby ktoś był chętny to proszę dać znać na maila a się jakoś dogadamy co do szczegółów.
    Mail: maciej2410@op.pl
    Pozdrawiam, hej.

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2013

Ogłoszenie jest wciąż aktualne jakby co:)

Witam Bieszczadników! W nocy z 2/3 października będę jechał autkiem z Łodzi do Ustrzyk Górnych i będę miał dwa wolne miejsca, więc mogę kogoś zabrać nawet ze sporym plecakiem jakby co. Powrót planuję 9 października wcześnie rano. Jakby ktoś był chętny to proszę dać znać na maila a się jakoś dogadamy co do szczegółów.
    Mail: maciej2410@op.pl
    Pozdrawiam, hej.

Kajetan Szymkowiak
    Guest

Szukam transportu dla 2 osób z plecakami do Ustrzyk Górnych lub Cisnej. W terminie 7/8 września.
    Szczegóły i zwrot paliwa do ustalenia.
    Mój mail: megakaj@op.pl
    Moja kom : 792 729 982

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)