Szerokości na drodze. Jakbyś gnał przez Poznań daj znać
pozdrawiam
Szerokości na drodze. Jakbyś gnał przez Poznań daj znać
pozdrawiam
bertrand236
Zagubiłam się właśnie w mnogości wątków stopowych, które, jak wiadomo - eksploatuję nad wyraz gorliwie
Hm. Nie wiem, czy to przebije wozaków i walec, ja tam na jesieni w B. jechałam chłodnią na... trupa...
![]()
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
Ponawiam prośbę: Poszukuję osób jadących np 23 czerwca przez Rzeszów do Baligrodu. Proszę o kontakt na e-maila.
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Szukam kogoś kto będzie miał 2 miejsca w bieszczady(Ustrzyki G) wyjazd z 14 na 15 sierpnia lub godziny wczesno poranne tak by w piatek jak najszybciej być na miejscu. Wyjazd Z krakowa
prawdopodobnie jadę jutro czyli 13.08 w godzinach popołudniowych, a napewno 14... wyruszam z okolic inowrocławia... potem konin, łódź, piotrków, kielce, tarnów, lesko, dwernik. wracam raniuteńko 18 przez kraków, katowice, do wrocławia...
pozdrawiam
Witam.
Chęć wielka, a środków mało. Rozważa, Ktoś może wyjazd w niedzielę 8 lipca.
Ja z Łodzi ale gdybym miał nadłożyć drogi i do Wa-wy, to i tak super.
Niestety nie jestem w stanie zagwarantować ekstra towarzystwa, w końcu znam siebie jak nikt.
GG 3800534
Pozdrawiam
Слава Польщi та Українi!
No kurcze łamie się bardzo. Nie wiem czy dam radę chodzić po górach ale może chociaż popatrzę na nie z dołu...... :( Jadę prawdopodobnie w sobotę 07.07.2007 rano z Lublina. W zalezności od chętnych do dotrzymania mi w drodze towarzystwa mogę pojechać przez Rzeszów lub Biłgoraj. dajcie znać na PW lub meila jak ktoś chce się dołączyć
Smutno mi......
http://kkkrzychoo.fotosik.pl/
Normalnie szok! Wojtek_Legionowo to jest normalnie as wszechczasów z tym stopem. Dziękuję Tobie za wszystkie kursy, i w ogóle za wszystko, a we wrześniu może się jakoś dogadamy z dojazdem....
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki