Pokaż wyniki od 1 do 10 z 790

Wątek: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie Odp: Jadę w Bieszczady, mam wolne miejsca / szukam transportu

i krew mnie zalała!!!
    Zacząłem wątek pod tytułem "auto stop". Jest on jeden ze starszych wątków i bardziej poczytnych na tym forum. Ludziska się przyzwyczaili, a i ja sam (jak juz zejdzie z pierwszysch stron) to szukam jego jako "auto stop". Szukałem szukałem i co? i lipa. Zajrzałem na statystyki własnego konta, watki zaczęte, i co?
    "Jadę w Bieszczady, mam wolne miejsca / szukam transportu"
    Pytam się moderatorów: Gdzie i kiedy, wyraziłem zgodę na edycję własnych wypowiedzi, które nijak nie odbiegają od regulaminu forum, dobrych obyczajów, nie naruszają nic, i nikogo chyba nie godzą w jakiekolwiek uczucia?

Na forum zaglądam już głównie tylko po to aby napisać że jadę, i że chętnie odwdzięczę się losowi za pomoc którą kiedyś otrzymałem, kiedy sam jej potrzebowałem. I znów się zeźliłem, bo któryś mod sam nie wiem po kiego licha edytuje moją wypowiedź.

Proszę o wyjaśnienie conajmniej niesmacznej dla mnie sytuacji, zadość uczynienie, oraz poszanowanie tego co inni, w tym przypadku konkretnie ja, piszę- i nie usuwanie tego ani edytowanie bez wyraźnego naruszenia regulaminu forum.

Pozostałych czytelników informuję, że zielona dyskoteka pomknie we wtorek przez Kalisz, Piotrków Kielce Rzeszów.... wolnych miejsc 2 szt. trasa "nazad" pewnie w weekend
    Ostatnio edytowane przez Barnaba ; 01-03-2010 o 22:59
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)