jak ktoś nie ma kasy (na pkp pks własne auto itd) to już dobrze wie co to auto stop, ci co jadą autem i zabierają- też wiedzą (pewnie dlatego że kiedyś też śmigali stopem). Tak więc, ten co nie wie co to auto stop i tak nie będzie korzystał z wątku.

Nazwałem temat najlepiej jak potrafiłem, czyli krótko, treściwie a nikt mnie nawet nie poinformował że dłubie w moich wypowiedziach (no bo tytuł, temat, teza czy nagłówek, to także chyba treści wypowiedzi). W tym temacie własnie próbowałem dodać nowy wątek o nazwie "auto stop" i forum nie pokojarzyło że wątek jest już taki. Wyszukiwarka (jak zaznaczyłem to w poprzednim poście) też dała ciała. Za to google po wpisaniu "bieszczady auto stop" jako drugi link podaje do takze poprzedniego postu.

Ma być prosto: auto stop. Wyszukiwarki www rozróżniają tytuł strony, adres strony, i słowa kluczowe. Propozycja Hero byłaby świetna na podanie słów kluczowych. Skoro już na tym forum temat wątku jest także tematem dyskusji i negocjacji (co jest absolutnyą chyba nowością forumową- dyskutować nie o treści tylko brzmieniu tematu dyskusji), niechaj będzie jak proponuje Hero....

PS właśnie wróciłem, i było.... oj było...