Witam
Czy może wybiera się ktoś 1 maja z Ustrzyk Górnych do Leska (tak żeby być w Lesku przed 12 :) i zabrałby ze sobą 3 osoby? Dojazd PKS trochę marny a my koniecznie musimy być na wernisażu bieszczadzkich artystów :)
Witam
Czy może wybiera się ktoś 1 maja z Ustrzyk Górnych do Leska (tak żeby być w Lesku przed 12 :) i zabrałby ze sobą 3 osoby? Dojazd PKS trochę marny a my koniecznie musimy być na wernisażu bieszczadzkich artystów :)
A napiszę sobie już wcześniej, to może ktoś się znajdzie.
W Bieszczady... (a dokładniej do Sękowca) wybieram się 24 lipca.Powrót to 10 sierpień.
Nie szukam auto - stopu.
Poszukuję jakiegoś miłego kolegi, jeszcze lepiej koleżanki, albo grupy osób(max 3)
No dobrze, już piszę o co mi chodzi.
Chodzi o to że poszukuję kierowcy.A sam bym z chęcią sobie posiedział z boku, jako pasażer.No i oczywiście napajał się tymi pieknie złocistymi napojami.
Pozdrawiam.
Wyjeżdzam z Rzeszowa w czwartek ok. 16, mam dwa miejsca wolne. Kierunek na Ustrzyki Górne. Powrót z Ustrzyk w sobotę późnym wieczorem (ok. 23, 24??) do Brzozowa.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Podróż za jeden uśmiech, no dobrze niech będzie kilka uśmiechów. W poniedziałek 17 maja wcześnie rano z Krakowa do Rzepedzi. Jedno wolne miejsce.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)