Pokaż wyniki od 1 do 10 z 790

Wątek: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Mieszany widok

Aelion
    Guest

Domyślnie Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Witajcie!

Szukam konkretnych osób które planują wyjazd w bieszczady w dniu 26/27 GRUDNIA 2010r.!

Planuję jechać samochodem i chciałbym zaoferować Wam transport z podziałem kosztów benzyny (ropy)

WYJAZD

Wyjazd byłby w dniu 26 grudnia późnym wieczorem albo 27 grudnia rano z Warszawy

POWRÓT

powrót w dniu 1 STYCZNIA 2011 wieczorem (dojazd do wawy w nocy) ! :)

KTÓRĘDY JEDZIEMY

Jedziemy przez Sanok i Ustrzyki Dolne na pewno a ostatecznym celem są USTRZYKI GÓRNE :)
    Zainteresowani?

KONTAKT

GG: 77400
    KOM: 696 460 723
    mail: mariuszpl@gmail.com

$$$$ KOSZT $$$$$

około 75zł na osobę w obie strony! :)

Chętnie zabierzemy dwie osoby tylko takie które chcą na 100% jechać bo nie chcę potem zostać na lodzie...

Co Wy na to? :) Zapraszam!
    Ostatnio edytowane przez admin ; 12-12-2010 o 17:35 Powód: Kretynska wielkosc fontu

Domyślnie Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Witam!
    Organizuję wyjazd sylwestrowy dla znajomych z Wielkopolski i Dolnego Śląska. Jako, że PKP odcięła Bieszczady od połączeń kolejowych to jesteśmy zdani na komunikację prywatną. Wyjeżdżamy 27.12.2010 o godzinie 22.42 z Poznania TLK przez Wrocław, Opole,Katowice,Kraków, by wg planu przybyć do Rzeszowa na 9.45. W stolicy Podkarpacia czeka na nas już zamówiony bus, którym przez Sanok,Lesko,Baligród,Jabłonki,Cisną docieramy do Kalnicy. Pozostały nam 4 miejsca do wykorzystania w busie! Może ktoś z Was chce będzie chciał się podłączyć i dotrzeć w Bieszczady szybko, bez obawy o PKS w miłym towarzystwie Dzielimy koszty busa solidarnie na pasażerów i wychodzi 20zł/osobę.
    Powrót 2.01.2011
    tak by zdążyć na pociąg o 10.52 z Rzeszowa do Poznania
    Więcej informacji na moim blogu:
    http://rubenzahl.wordpress.com/sylwe...ieszczady-2011
    Pozdrawiam
    Szymon, przewodnik górski

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)