W sobotę ruszam raniutko z Brzozowa. Będę miał 3 miejsca.
W sobotę ruszam raniutko z Brzozowa. Będę miał 3 miejsca.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
A ja takie mam pytanko: czy ktoś w okolicach Bożego Ciała nie podrzuciłby 2 osób z Cisnej w okolice powiedzmy Mucznego i z powrotem?;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
22 czerwca jade w bieszczady i mam 2 wolne miejsca.
trasa:
Jawor - Wrocław - Katowice - Kraków (autostradą) - Tarnów - Pilzno - Jasło - Krosno - Sanok - najprawdopodobniej Terka.
startuje z Jawora o 23.00 w środę 22.06. planowany przyjazd do Terki ok. 6.00
Wracam 26.06. startuję z - najprawdopodobniej Dwernika , ok godz 22.00 we wrocławiu ok 3.00, w krakowie ok 0,30.
jesli ktos ma podobne plany a ma problem z wybraniem srodka lokomocji, to może wybrac taki. pozdrawiam wszystkich oszolomów bieszczadzkich
a może ktoś wybiera się z warszawy 28czerwca w okolice ustrzyk dolnych/lutowiska? służę miłym towarzystwem
Witam.Jestem tutaj nowy .
Wybieram się 2 Sierpnia 2011 w Bieszczady dokładnie Polańczyk , a wracam 16 sierpnia..
Trasę mam Andrychów>Wadowice> Myślenice >msza dolna>limanowa>nowy sącz> Gorlice >nowy Żmigród >dukla> Sanok > Polańczyk
Jeżeli ktoś tego dnia wybiera się w tamte rejony to zapraszam do wspólnej podróży.
Hej ku górom.
30 lipca bladym świtem mykam w Biesy
Krosno - Sanok - Lesko -
Gliwice - Oświęcim - Wadowice - Rabka - Limanowa - Nowy Sącz - Gorlice - - Cisna - Wetlina
Dukla - Komańcza -
Jedzie ktoś ?
Nie mogę pojąć twojej trasy niedźwiedziu.
No ja też nie mogę ,ale nawet się sobie nie dziwię skoro prorok nie daje rady:)
Czepiacie się, w skrócie Gliwice-Wetlina najśliczniejszą z możliwych trasą;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Program usunął spacje.
Odcinek Gorlice - Cisna przez Krosno-Sanok lub opcjonalnie przez Dukla-Komańcza
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)
Zakładki