sekcja warszawska kiedy wraca do domu?;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
czy ktoś jedzie jutro (poniedziałek 09.04) w Bieszczady z okolic Lublina? Tel. kontaktowy: 506 073 604 Pozdrawiam
Oj to mało konkretna informacja, a może inaczej: na maksymalnie którą chcecie wrócić;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
czy na weekendzie majowym (1-4 maja) wybiera się ktoś w okolice bieszczadzkiego worka? - szukam transportu ze Stuposian lub z Mucznego do parkingu w Bukowcu (a jak się da to i z powrotem) - może ktoś dysponuje wolnym miejscem w samochodzie?
pozdrawiam
szukam transportu w dniach 22-27 kwietnia w Bieszczady, z Kielc, ale zawsze mogę do 200km podjechać. Niestety straszliwie słaby dojazd ze Szkielecczyzny. Pozdrawiam!
Witam Wszystkich :))))
W sobotę 28 kwietnia potrzebuję dostać się w miarę sprawnie w Bieszczady (gm. Lutowiska). Może znalazłby się ktoś kto planuje wyjazd samochodem z Łodzi lub okolic w tym konkretnym dniu (najlepiej rano) . Chętnie przyłączę się do opłaty za paliwo. Czekam na informacje i pozdrawiam :))) ps. pieśni ludowe w pakiecie :DDD
Klaudia
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki