25 czerwca najprawdopodobniej startuje z okolic krakowa. jeszcze nie pewne i będe miec 2 miejsca
25 czerwca najprawdopodobniej startuje z okolic krakowa. jeszcze nie pewne i będe miec 2 miejsca
Jadę jutro rano, trasa jak zwykle, 3 miejsca. Powrót w niedzielę.
Witam!
Wybiera się ktos z Krakowa w kierunku Ustrzyk Górnych w piatek 29.06 popoludniu samochodem i sysponuje wolnym miejscem? Chętnie bym się zabrała przynajmniej w 1 strone... :)
Prawdopodobnie 2 miejsca wolne w aucie na trasie Puławy-Lublin-Kraśnik-Rzeszów-Wetlina (albo i dalej) .
wyjazd w piątek 29.06.2012 około 21 (planowany z Puław-pragnienie ujrzenia wschodu słońca z Caryńskiej)
Powrót 1.07.2012 r. w godz popołudniowo-wieczornych (wyjazd z Bieszczad)
Mile widziana mała zrzutka na paliwo. (ale nie niezbędna )
jeśli ktoś będzie miał transport w bieszczady tak jak kolega z okolic Puław - Lublina tylko że 7- 8 lipiec, niech pisze!:) e_pszczola@o2.pl
nie wybierasz się może jeszcze w najbliższym czasie?
Ostatnio edytowane przez Hero ; 03-07-2012 o 23:39
gdyby ktoś jechał w biesy z Krakowa w przyszłym tygodniu proszę o kontakt mymad@op.pl lub pisze na PW
jakby ktoś jechał w biesy, beskid niski czy w ogóle gdziekolwiek z Krakowa na którykolwiek weekend to też proszę o kontakt ;P nie będę robić za przylepę ale połażę swoimi ścieżkami jednak podwózka w te tereny jest dla mnie cenna ;-)
10.07.2012 mam wolne miejsce w Bieszczady 501014782
nie dodałem z okolic Ostrowa wlkp
Ostatnio edytowane przez Hero ; 07-07-2012 o 14:31
a ja poszukuję transportu z mniej więcej centralnej Polski. Z początkiem sierpnia :)
Witam. Bede jechal autem w Bieszczady w polowie sierpnia, prawdopodobnie sam, wiec miejsce bedzie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki