Mam 2 wolne miejsca w czwartek rano. Trasa jak zwykle.
Mam 2 wolne miejsca w czwartek rano. Trasa jak zwykle.
witam! poszukujemy dwóch miejsc w samochodzie (plus 2 plecaki) na 15 lutego. Najlepiej z Lublina, ewentualnie z Rzeszowa. Dostać się chcemy do Ustrzyk Górnych, Wetliny lub Cisnej.....docelowo do bacówki pod Rawkami:)
role się odwróciły. Nie szukamy już transportu tylko go oferujemy. Mamy na pewno 1 (może okazać się, że 2) miejsce w smaochodzie. Wyjeżdżamy w piątek (15.02) ok. 9-10 z Kraśnika. Jedziemy przez Rzeszów, Sanok do Cisnej. Jeśli ktoś chętny się zabrać proszę dzwonić: 517 095 003
jedzie ktoś teraz w czwartek? albo w środę po południu z poznania lub ma poznań na trasie? albo mogłabym dołączyć np we Wrocławiu, Krakowie czy innym Rzeszowie? :)
:)))) Dziękuję pięknie...
Dopiero wróciłem z Beskidu Sądeckiego a tu takie wiadomości.. Dalej to do Zagórza, wyślę Wam priva z adresem, stamtąd rozjadą się do trzech schronisk jak się okazało. W nagrodę ręka księżniczki i ...coś się wymyśli, negocjuję darmowe noclegi w Smolniku.
Jeszcze raz pięknie dziękuję
Jadę w czwartek 7 marca, powrót w niedzielę 10 marca. Na razie miejsca mam 3. Łukasz, masz PW w sprawie książek.
Czy będzie ktoś przypadkiem przejeżdżał przez okolice Komańczy (dokładniej Smolnik) do Sanoka w niedzielę w godzinach wieczornych i miał miejsce na jednego Jima? Na ok. 20 mam być w Sanoku ale może być i wcześniej jeśli ktoś będzie jechał. Wiem, że krótki odcinek ale czasami fajnie jest mieć komfort psychiczny zamiast wychodzić ileś godzin zawczasu by mieć pewność że się zdąży :)
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
21 04 (niedziela najbliższa) będzie miejsce w aucie na trasie Kraków -Baligród/Cisna . Powrót też w tym dniu . Jeśli na jednodniową ..... jest ochota ... zapraszam
PF
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki