Umawiajcie się proszę poprzez prywatne wiadomości. Tu tylko ogłoszenia o transporcie.
Umawiajcie się proszę poprzez prywatne wiadomości. Tu tylko ogłoszenia o transporcie.
Jedziemy jutro (tj. 30.09) w Bieszczady. Trasa Warszawa-Kozienice-Sandomierz-Rzeszów-Sanok-Ustrzyki Dolne-Lutowiska-Chmiel. Jeżeli są chętni na tylną kanapę to wyjeżdżamy jutro między 16.00 a 17.00. Dzwonić i pisać póki wolne.
Wracamy ja początku przyszłego tygodnia (tj 7/8/9.10), więc jeżeli ktoś w drogę powrotną będzie chciał się zabrać to kontaktujcie się z nami!
Czy ktoś wybiera się 4 października około godz. 13 z Rzeszowa w kierunku Ustrzyk Górnych, Wołosatego? Jest nas dwoje i 2 plecaki, niewielkie, i jedna torba, też niewielka :)
Nie wybiera się ktoś w Bieszczady na weekend 5-6 X na przykład w piątek w nocy i wraca w niedzielę późnym wieczorem z okolic Puław lub Lublina????
W dodatku dysponując wolnym miejscem lub wolnymi miejscami.
Oczywiście biorę udział w kosztach podróży.
Poszukuje dwoch miejsc Wroclaw - Rzeszow / Przemysl w dniu 11.10.2013 lub 12.10.2013
P.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
14-go pażdziernika wybieram się w Bieszczady. Mogę kogoś zabrać. Jadę przez Lublin.
Jutro po południu ruszam w Bieszczady. Mam 3 miejsca. Trasa: Halinów - Radom - Rzeszów - Sanok - UG. Po szczegóły na priv :)
W poniedziałek wracamy (tj. 14.10) z Bieszczad. Trasa Chmiel-Lutowiska-Ustrzyki dolne-Sanok-Rzeszów-Sandomierz-Kozienice-Warszawa
Jeżeli są chętni na tylną kanapę to zapraszamy mamy trzy wolne miejsca. Dzwonić i pisać póki wolne.
W poniedziałek skoro świr ruszam w Bieszczady. Trasa Łódź, Piotrków Tryb, Kielce,Tarnów, Sanok?, Wetlina. Dwa miejsca wolne na 100% lub 3 na75%. Chętni pisać na PW.
Szukam miejsca jutro popołudniu z Rzeszowa lub w niedzielę rano z Rymanowa.
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki