Pokaż wyniki od 1 do 10 z 789

Wątek: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Mieszany widok

Domyślnie Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Cześć dobre Dusze ! Na początku lipca wybieram się w Bieszczady z rowerem, aby stamtąd wyruszyć wschodnią granicą do Gdańska rowerem. Najpierw jadę pociągiem do Zagórza - bo tam dojeżdża pociąg. Potrzebuję stamtąd przed wyprawą dostać się do Dwernika - bo stamtąd chciałbym wystartować. Czy ktoś ma możliwość podrzucić mnie z rowerem z Zagórza do Dwernika lub zna jakiś transport, który ma taką możliwość (niestety autobusy itp. niechętnie zabierają rowery i nie dają gwarancji, że mnie zabiorą) ? Oczywiście zapłacę za fatygę i pomoc :) Będę wdzięczny za pomoc, pomysły i propozycje. Pozdrawiam serdecznie !

Domyślnie Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Cześć wszystkim,

najpewniej w nocy z 22.09. na 23.09. wybieram się w Biesy (z Poznania do Wetliny) i mam wolne miejsca w samochodzie.
    Czy znajdą się chętni na wspólną podróż? Może akurat ktoś planuje wyjazd i chciałby, podobnie jak ja, ograniczyć koszty. :)
    Powrót planuję 01.10.

Pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)