Jeżeli jest ktoś zainteresowany to będę jechał do UG w nocy z 10/11 sierpnia i wracał 17 koło południa. Ruszam ze Skierniewic przez Opoczno Busko Tarnów, ale mogę też trochę zjechać, dwa miejsca się znajdą
Jeżeli jest ktoś zainteresowany to będę jechał do UG w nocy z 10/11 sierpnia i wracał 17 koło południa. Ruszam ze Skierniewic przez Opoczno Busko Tarnów, ale mogę też trochę zjechać, dwa miejsca się znajdą
WitajcieTo mój debiut na forum, więc wybaczcie ewentualne błędy i brak wprawy. Moje Bieszczady startują 27.09.2008. z Warszawy ( może przez Sandomierz i z pewnością przez Zagórz ) do Wetliny. Prawdopodobnie będzie jedno miejsce wolne w Mondeo. Powrót: 11.10.2008. ale tym razem to ja szukam transportu. Czy ktoś będzie wracał wtedy do Warszawy ?
Carrmelita
------------------------------------------------
"... powoli szarzeją gniazda połemkowskich wsi,
już ledwo widać jak cerkiewki czarne pisklę łebek unosi
i w żółty dziób chwyta poprzecznie dwie wielkie ćmy,
i ile ma głów jeden koń, nie wiadomo, na mostku, wśród osin. "
z wiersza "Zmrok" Jerzego Harasymowicza
Witam,
prawdopodobnie będę jechał w Bieszczady 26.09. 2 miejsca w autku są. startuję z Mogilna... Jadę do Dwernika, więc jakby po drodze... :)
pozdrawiam
Witam
Jutro (piątek 12.09) dwa miejsca w aucie w Bieszczady. W jedną stronę, z powrotem mam zawalony samochód sprzętem. Wyjazd z Warszawy ( BlueCity) około 11 przed południem, przez Lublin do Łopienki.
jakby co dzwonić, 608-643-358
Lech
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)