Pokaż wyniki od 1 do 10 z 789

Wątek: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie Odp: Jadę w Bieszczady, mam wolne miejsca / szukam transportu

jak ktoś nie ma kasy (na pkp pks własne auto itd) to już dobrze wie co to auto stop, ci co jadą autem i zabierają- też wiedzą (pewnie dlatego że kiedyś też śmigali stopem). Tak więc, ten co nie wie co to auto stop i tak nie będzie korzystał z wątku.

Nazwałem temat najlepiej jak potrafiłem, czyli krótko, treściwie a nikt mnie nawet nie poinformował że dłubie w moich wypowiedziach (no bo tytuł, temat, teza czy nagłówek, to także chyba treści wypowiedzi). W tym temacie własnie próbowałem dodać nowy wątek o nazwie "auto stop" i forum nie pokojarzyło że wątek jest już taki. Wyszukiwarka (jak zaznaczyłem to w poprzednim poście) też dała ciała. Za to google po wpisaniu "bieszczady auto stop" jako drugi link podaje do takze poprzedniego postu.

Ma być prosto: auto stop. Wyszukiwarki www rozróżniają tytuł strony, adres strony, i słowa kluczowe. Propozycja Hero byłaby świetna na podanie słów kluczowych. Skoro już na tym forum temat wątku jest także tematem dyskusji i negocjacji (co jest absolutnyą chyba nowością forumową- dyskutować nie o treści tylko brzmieniu tematu dyskusji), niechaj będzie jak proponuje Hero....

PS właśnie wróciłem, i było.... oj było...
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: AUTO STOP - zabiorę się / mogę zabrać w Bieszczady

Nie widzę sensu rozpętywać kolejnej jałowej dyskusji, więc zgódźmy się na kompromisową propozycję Hero. Za parę dni skasuję tę dyskusję, żeby nie zaśmiecać wątku.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)