Strona 37 z 79 PierwszyPierwszy ... 27 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 47 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 787

Wątek: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2010
    Rodem z
    Bies

Domyślnie Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

ale jak już się osoba oferująca miejsce zobowiąże do zabrania kogoś, to niech słowa dotrzyma. A nie człowiek narobi sobie nadziei, planów i nagle dowiaduje się, że jednak kierowca zmienił plany i postanowił wyruszyć wcześniej bez żadnego znaku.
    dziękuję bardzo za taką "autostopową" życzliwość
    ja chcę w bieszczady!

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Mam rozumieć, że masz żal do Wojtka?
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar Wojtek1121
    Na forum od
    07.2005

O kogo chodzi kasia laszlowa

Bieszczadnik Awatar Wojtek1121
    Na forum od
    07.2005

Napisz o kogo chodzi

Witam wszystkich

Najprawdopodobniej w weekend majowy czyli od 30 kwietnia do 3 maja będę wyruszał w Bieszczady własnym autem. Wstępnie są dwa miejsca wolne. Będę wyruszał z Radomia lub Iłży w nocy tak aby w Bieszczadach być na śniadanko. Termin może ulec przesunięciu o jeden dzień ze względu na pracę.
    Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub gg 10424595

Pozdrawiam

Bieszczadnik Awatar sq5jrv-mario
    Na forum od
    09.2006
    Rodem z
    Warszawa

Post Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady

Cytat Zamieszczone przez kasia laszlowa Zobacz posta
    ale jak już się osoba oferująca miejsce zobowiąże do zabrania kogoś, to niech słowa dotrzyma. A nie człowiek narobi sobie nadziei, planów i nagle dowiaduje się, że jednak kierowca zmienił plany i postanowił wyruszyć wcześniej bez żadnego znaku.
    dziękuję bardzo za taką "autostopową" życzliwość
    ja chcę w bieszczady!
    Nie po to podaję nr telefonu i czekam przez kilka dni na info (czy na pewno jedzie osoba chętna), żeby odebrać info na telefon późnym popoludniem w dniu wyjazdu z pytaniem.
    Mam tylko nadzieję, że to było przez roztargnienie (..., zabieganie, zapomnienie czy inne takie tam). Inni "bieszczadnicy" korzystali z mojej podwózki od kilku lat i zawsze mialem od nich telefon zaraz po napisaniu postu lub kilka dni przed wyjazdem.
    zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/sq5jrv
    GG - 7193459
    :idea:

Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Lublin

Witajcie,
    chciałbym pojechać w Bieszczady na majowy weekend. Może znalazłoby się dla mnie jakieś miejsce u kogoś jadącego z Lublina lub przez Lublin? szczupły jestem i introwertyczny, więc raczej nie powinienem sprawiać wielkich kłopotów
    a gdyby jeszcze na dodatek znalazł się jakiś transport powrotny, to już w ogóle byłbym w siódmym niebie :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2009

Może to nie autostop, ale ekipa z Lublina, więc może sie dogadasz: http://forum.bieszczady.info.pl/show...?t=3004&page=3

Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Lublin

Czytałem tamten wątek. Generalnie jest przydatny, ale problem polega na tym, że pierwszego dnia chcę się wybrać do Sianek, a na nocleg trafić do Bacówki pod Rawką. A to oznacza, że z Bukowca muszę wyjść dość wcześnie. Dlatego szukam jakiegoś nocnego transportu (wiem, że z Lublina jest też jakiś PKS w okolicach północy, ale stopem będzie szybciej i wygodniej :))
    To jak? przygarnie mnie ktoś? :)

gosi
    Guest

Witam
    Czy może wybiera się ktoś 1 maja z Ustrzyk Górnych do Leska (tak żeby być w Lesku przed 12 :) i zabrałby ze sobą 3 osoby? Dojazd PKS trochę marny a my koniecznie musimy być na wernisażu bieszczadzkich artystów :)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)