w pt ok. godz.12 wyjezdzamy z Nowego Targu do Ustrzyk G, możemy chętnych zabrać
w pt ok. godz.12 wyjezdzamy z Nowego Targu do Ustrzyk G, możemy chętnych zabrać
Witam.
Wyjeżdżam w Biesy (docelowo do Wetliny) w nocy 27/28 marca autem. Mam wolne 2 miejsca z Warszawy (wstępnie trasa: W-wa - Radom - Rzeszów - Wetlina).
Kontakt gg-7193459.
Mariusz
wyjazd z wawy w nocy ze środy na czwartek, tak około 4:00; 30 min postoju w sanoku i dalej do Cisnej...
mikigl@tlen.pl
a ile miejsc?
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
2 miejsca znajdą się
wybiera się ktoś z warszawy 14-15kwietnia? chętnie podczepiłabym się na jedno miejsce
pozdrawiam
Czy jest ktos kto jedzie z 3 miasta 29go albo z wawy 29go ? Z tym ze z wawy to nie wczesniej niz 10-13...
Złapałem kaprys aby pojechac na 2-3 dni w stare kąty w ustrzykach i wetlinie i sie "lekko" podłamałem komplikacjami transportowymi...
chcialam sie wybrac w najblizszy czwartek 21 kwietnia z katowic w kierunku bieszczad. powrot w niedziele wieczorem. mam auto albo zalapie sie chetnie jako pasazer.
trasa jeszcze nie ustalona:) jesli ktos szuka transportu - zapraszam:)
aga
Ja bym miała pytanie czy ktoś z Lublina albo okolic wybiera się na majówkę i miałby wolne miejsce?
Wyjeżdżam w Bieszczady 16 maja bladym świtem, mam 3 miejsca. Trasa: Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG - Wetlina. Mogę dogadać się z Forumowiczami ze stolicy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki