Wyjeżdżam 30.09. ok 11 z centralnej Polski na weekend, mogę zabrać 1 max 2 osoby , miejsce docelowe muczne
kontakt wyłącznie rumcajs77@gazeta.pl
Wyjeżdżam 30.09. ok 11 z centralnej Polski na weekend, mogę zabrać 1 max 2 osoby , miejsce docelowe muczne
kontakt wyłącznie rumcajs77@gazeta.pl
Witam :)
Chcę wyjechać w Bieszczady z Wielkopolski ok. 13/14.X Szukam jakiejś fajnej ekipy na wyjazd :) Oczywiście po to żeby chodzić po szlakach :D ale wieczorna gitarka i piwko tez ok :D
Jeszcze tam nie byłem więc samemu trochę cykam ;p
Zainteresowanych proszę o kontakt :D
absolutnie nie masz co cykać samemu :D
Ciągnie mnie w biesy. Ktoś, coś?
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
W Sobotę 22.10 lub w niedzielę 23.10 prawdopodobnie będę jechał w Bukovske Vrchy. Wyjazd z Rymanowa lub z Biecza, 1 miejsce wolne.
Wciąż mam wolne miejsce w samochodzie w Bukovske Vrchy. Wyjeżdżam jutro nad ranem z Rymanowa przez Barwinek do miejscowości Rusky Potok.
Ostatnio edytowane przez krzychuprorok ; 22-10-2011 o 12:41
wyjazd z wawy w nocy z 31 na 1
około 23:00 z białołęki
jedno wolne miejsce do Cisnej się znajdzie
mikigl@tlen.pl
W piątek 25 listopada (wcześniej się nie udało) w dwie osoby wybieramy się z Kielc w Bieszczady. Autobusem. Bo chyba, że ktoś będzie wtedy przejeżdżał przez CK lub okolicę i będzie miał dwa wolne miejsca.
W środę 9.11 jadę z Rymanowa do Ubli. Jeśli ktoś wybiera się na Ukrainę lub w Bukovske Vrchy mogę zabrać. Mam 2 miejsca.
w czwartek lub piątek(10-11.11) jadę z lublina do wetliny, mam jedno alibo dwa miejsca.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki