Zastanawiam się nad Bieszczadami w terminie 13-16 lub 17 listopada. Mam pojazd i 3 miejsca wolne. Jechałbym z Warszawy. Czy ktoś chętny?
Zastanawiam się nad Bieszczadami w terminie 13-16 lub 17 listopada. Mam pojazd i 3 miejsca wolne. Jechałbym z Warszawy. Czy ktoś chętny?
Będę jechał w Bieszczady na Sylwestra.Wyjazd 27.12 trasa Działdowo -Warszawa-Radom - Rzeszów-Wetlina.Mam jedno wolne miejsce
Uciekam z Warszawy w głuszę i samotność na Święta...
Gdyby ktoś się wybierał w Biesy 23-24.XII i miał wolne miejsce w samochodzie - bardzo proszę o info.
Jutro wieczorem już będę na Rawkach....ale fura cała zajęta chyba....
w czwartek lecę w Bieszczad. ruszam z Wawy ok. 15. W Radomsku przesiasiadka ale jedno miejsce jest wolne. Docelowo, pierwsza noc-Łupków- Szwejkowo czyli u Krysi.
zainteresowanych zapraszam:yamat@poczta.onet.pl
2 miejsca w aucie z Poznania.
są
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Witam. Pierwszy raz zamieszczam post, ale obserwuję forum od dawna. 28 czerwca będę jechał w Zagórza do Wetliny busem, start ok. 11:30 tj, po przyjeździe pociągu z Gdyni. Koszt busa to 160 zł już go zamówiłem, wraz ze mną jadą jeszcze trzy osoby, może ktoś byłby chętny? Możemy dobrać cztery osoby. Koszt na osobę przy ośmiu pasażerach to 20 zł
Jeżeli ktoś zainteresowany to uprzejmie proszę o wiadomość na mail: rafalszef@gmail.com
Jeżeli post jest w niewłaściwym miejscu to przepraszam.
Pozdrawiam,
Rafał
Ostatnio edytowane przez rafisze ; 02-06-2015 o 16:11
Szukam transportu z Ostrowa Wlkp. (lub okolic do 100 km) w Bieszczady: od 27 czerwca. Już się nie mogę doczekać... mój email: rajas@poczta.onet.pl
Czesc,
jezeli bylby ktos chetny, to jade z Sandomierza do Wetliny trasa w linku w piatek, 26-ego czerwca, wyjezdzam o 12-tej z Srza.
Podroz powrotna w niedziele w godzinach 14-16.
https://www.google.com/maps/dir/Port....1433611?hl=en
Witam, szukam transportu na 7 lipca z Ostrowa Wielkopolskiego (lub okolic: Poznań, Wrocław, Kalisz) docelowo Wołosate, ale może być gdzieś w Bieszczadach, np. Ustrzyki Górne czy Dolne, Lutowiska, Wetlina, Cisna... I powrotu na 25 lipca - trasa odwrotna. Oczywiście udział w kosztach paliwa i mniemam, że miłe towarzystwo :)
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki