https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Luz bieszczadzki, Barnabo, luz...
(powiedziała, po raz kolejny ingerując w Twój wątek )
Ja tam sesję zimową zamierzam zamknąć na równi z letnią. A co
PS. Nadal, ze staropolska rzecz biorąc - suplikuję o transport w okolicach piątku...
Ściskam niecnie nocnie -
K.
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
hmmm trza by się wybrać. Tak czy owak. Trzeba mi się spotkać w UD zjednym Waćpanem. Dostojność ichmościa wymaga, abym to ja się pofatygował tam (i dobrze) a nie on do mnie.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
W piątek 16 marca 1 wolne miejsce w Bieszczady. Trasa Spała - Radom - Lublin - Chełm - Zamość - Tomaszow Lub. - Jarosław - Przemyśl - Ustrzyki D. - Wołkowyja - Baligród. Wyjazd o 24tej
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Szerokości na drodze. Jakbyś gnał przez Poznań daj znać
pozdrawiam
bertrand236
Zagubiłam się właśnie w mnogości wątków stopowych, które, jak wiadomo - eksploatuję nad wyraz gorliwie
Hm. Nie wiem, czy to przebije wozaków i walec, ja tam na jesieni w B. jechałam chłodnią na... trupa...
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
Gdyby ktoś był zainteresowany, chętnie zabiorę dwie-trzy osoby z Krakowa lub po trasie! Wyjazd z Krakowa poniedziałek 19. 03. godz. 3-4 rano. Powrót środa 21. 03., godz. do ustalenia. Kontakt 665 665 656 Pozdrawiam! + Pastor
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
a nie wybiera sie ktos ze slaska lub krakowa wieczorem 13.04 albo 14.04??
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Pastor! że ja to dziś dopiero czytam..
zajęcia zaczynam w czwartek
udanego wyjazdu zatem..
życie jest tym, czym uczynią je twoje myśli..
gg 5450026
Jeśli nic sie nie zmieni to wyjeżdzam 27 03 w nocy powrót 30 03 ,trasa przejazdu to Gliwice-A4-Kraków-krosno-Anyczkogród-Muczne.Zapewniam 1 miejsce w samoch i dobrą pogode !/wg meteo/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki