Wybieram się 31.10 w Bieszczady do Bystrego koło Baligrodu. Powrót prawdopodobnie 05.10 Mogę zabrać dwie osoby a nawet nie których zawieść do chatki (wtajemniczonych).Start rano z Warszawy. Może Barnaba reflektuje.
Wybieram się 31.10 w Bieszczady do Bystrego koło Baligrodu. Powrót prawdopodobnie 05.10 Mogę zabrać dwie osoby a nawet nie których zawieść do chatki (wtajemniczonych).Start rano z Warszawy. Może Barnaba reflektuje.
Powrót prawdopodobnie 05.10
To na następny rok tam Wojtku zamierzasz zostać?
mAAtylda
Rzeczywiście popełniłem omyłkę wracam 05.11 Może teraz będą chętni bo na roczny pobyt byłoby trudno znaleźć amatorów.
A może ktoś jedzie z okolic Cisnej (dokądkolwiek, nawet do Sanoka ) po weekendzie, najlepiej wtorek/środa?
Czekam na info, jeśli :)
Pozdrowienia!
katja
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
No dobra, to teraz trzeba mnie odwieźć Z Krakowa prefere.
Jedzie ktoś w piątek albo sobotę w okolice Cisnej?
Pozdrawia nocnie!
Katja
Ostatnio edytowane przez katarzynowosc ; 04-02-2009 o 02:18
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
Kurczę, chyba zmonopolizowałam wątek
Pytanie: nie będzie ktoś wracał z okolic Cisnej przez Kraków albo Rzeszów po najbliższym weekendzie? może być sobota, niedziela albo poniedziałek.
Jeśli - prosiłabym o info na PW dziś albo jutro.
Pozdrawiam ciepło!
katja
"- и мне не спится..."
Kaśka, nic sie nie bój ..
22 lutego szykuje się trasa
P-ń, Wroc, Krak. Sanok....
Chętnych na pw proszę.
28. luty, 1 marzec- szykuje się powrót
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Witam! Nie wiem czy ten autostop jest dla stałych bywalców czy "nowi" też są chętnie zabierani :)...ale jeżeli ktoś wybiera sie w ten piątek w Bieszczady (Ustrzyki Górne- byłoby optymalnie super, ale oczywiście inne pobliskie miejscowości też wchodzą w gre) i będzie jechał przez Przemyśl koło godz.15 i miałby wolne miejsce to...byłoby miło :)
Uwaga! W najbliższy piątek 13-stego jadę spod Hrubieszowa w Okolice Cisnej. Mijane miejscowości to Tomaszów Lub. Bełżec, Narol,(Jarosław -Przemyśl-Lesko I opcja) lub Przeworsk-Dynów-Sanok opcja II. Nieprzesądnym i tym co mają podobne plany i po drodze polecam się do usług. Będę miał w porywach do 4 miejsc wolnych w aucie. Kontakt : 2946085 GG Ruszam w piątek kolo14.Wracam w niedzielę.
Witajcie.
Jeśli ktoś chętny się ze mną zabrać autem w Biesy w terminie: wyjazd-25/26.03, a powrót 31.03 to chętnie podwiozę. Trasa z Warszawy do Wetliny.
Kontakt też na gg-7193459.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki