Witajcie.
Wybieram się w Biesy (do Wetliny) samochodem. Wyjazd 19 IX rano, powrót 23 IX. Trasa: Warszawa - ... - Wetlina. Jeśli ktoś się też wybiera zawsze się można dogadać.
Witajcie.
Wybieram się w Biesy (do Wetliny) samochodem. Wyjazd 19 IX rano, powrót 23 IX. Trasa: Warszawa - ... - Wetlina. Jeśli ktoś się też wybiera zawsze się można dogadać.
Wyjazd na CZART Granie 8 października rano. Trasa taka jak zwykle: Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Lesko - UG. Mam 2 miejsca, no góra 3.
<macha>
A, raz kozie... może się jaki zatrzyma i zabierze? 02.10, z Radomia, jedna taka stoi i (jak wyżej) macha mając nadzieję że do UG ktoś podrzuci. Albo choć na powrót, 04.10 po południu/wieczorem.
Na krótko jadę i strasznie mi szkoda czasu na tłuczenie się pksami, cały piątek będę jechać
Uwaga!
3. X na trasie P-ń- Wroc- Krk - Sanok będzie pomykał zielony, klekoczący i podejżliwie świszczący LR Disco. Jeśli ktoś odważy się wsiąść to podwiozę...
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
najprawdopodobniej jade w środe 21 po południu do niedzieli 25 sz-n -gorzów-zielona góra-legnica-kraków-jasło -sanok będą 2 miejsca jak ktos chętny jeszcze podam na poczatku przyszłego tygodnia czy jade na sto procent pozdrawiam
WItam... Wyjazd 16.10 trasa Toruń-Bydgoszcz-Poznań - Kraków - Bieszczady - koniec świata? :)
1 ew. 2 miejsca. powrót następny weekend...
pozdrawiam
30 XII najprawdopodobniej 2-3 miejsc.
Trasa P-ń-> KRK przez UĆ lub Wrocek (tego jeszcze nie wiem), dalej przez Duklę, lub Sanok (tego też nie wiem).
Nazad w niedzielę
(ekipę z Konina prosze o nie zawracanie mi d.. gitary, rozjadę a nie zabiorę), resztę otwartą na przygody zapraszam
Ostatnio edytowane przez Barnaba ; 07-12-2009 o 00:19
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
wyjazd sylwestrowy Lublin- Rzeszów-Bieszczady; lub Lublin-Przemyśl- Bieszczady wolne jedno miejsce dla osoby z bagażem lub 2 bez bagażu;bo samochód jest mały a jest już 3 pasażerów. Planowany wyjazd w nocy z 27/28.12.2009 z Lublina. Planowany powrót którąś z tych tras 03.01.2009
Mam jeszcze 2 miejsca na Sylwestra. Wyjazd 28.12 rano, powrót 03.01. Trasa jak zwykle.
wyruszam 30.12.09 (środa) o 12 w południe ze Szczecina wolne 2 miejsca jade na legnice potem a4 jak ktos chętny dyfre@o2.pl
Ostatnio edytowane przez Recon ; 27-12-2009 o 01:19 Powód: dodano datę
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki