Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie

gdyby wszystkie bieszczadzkie chatki, wiaty, szalasy byly na jednej mapie, ktora lezalaby w kazdej ksiegarni i kazdy moglby ja kupic- to chyba przestaloby miec urok... ciesze sie ze takiej mapy na razie nie ma w obiegu- i nogi z d.. bym powyrywala tym z compasu co na mapach sudetow umieszczaja napisy typu "chatka pod.." i dokladna lokalizacje... mogliby wstawic trojkacik, kwadracik i tyle...i jeszcze opis miejsca i dojscia na odwrocie..zabic to malo :( dobrze ze jeszcze do bieszczad sie tacy nie dorwali..

a co do map bieszczad- na niektorych chatki sa zaznaczane znakiem zabudowania, czy szalasu, czasem w dobrym miejscu, czasem w troche zlym.. czasem mozna przy duzym samozaparciu wygrzebac cos w necie o chatce, czasem jakis spotkany czlowiek , gdy poczuje do ciebie sympatie zdradzi ci bardzo duzo..

na mapie Ruthenusa jest duzo takich miejsc/obiektow gdzie baaaardzo mnie ciagnie sprawdzic czy to "cos" jest chatką, drwalowka czy czyms innym..czy nic tam nie ma..

wiele razy szukajac chatek natrafialam na stara pasieke, ukryty w lesie domek letniskowy czy zarosle burzany moze skrywajace jakies fundamenty..ale czasem i chatka sie znalazla

pewnie ze kazdy z nas chcialby miec taka mape- pod warunkiem ze nie mialby jej nikt inny
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

shisha
    Guest

Unhappy Odp: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

niesamowite - chatki się odwiedzić pragnie ale ich poszukać już nie bardzo, to chyba już tak w każdych górach....polskich

ale chyba tylko jeden sposób jest najlepszym: plecak na plecey i w drogę! i tyle, bez łatwizny jakiejś że niby na mapie zaznaczone bo inaczej to komerchą pachnieć zacznie

Bieszczadnik Awatar malo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    okolice 3-city:506908042

Unhappy Odp: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

Cytat Zamieszczone przez buba
    na odwrocie..zabic to malo...
    zostałem zabity
    Ostatnio edytowane przez malo ; 03-07-2006 o 01:13
    pozdrawiam
    malo :wink:

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Angry Odp: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

Cytat Zamieszczone przez buba
    pewnie ze kazdy z nas chcialby miec taka mape- pod warunkiem ze nie mialby jej nikt inny
    Jesteście wszyscy SAMOLUBY!!!!!!! jesteśmy tu wszyscy w starym sprawdzonym towarzystwie.... Nieładnie moi drodzy nieładnie. Nalezy się czasem dzielić tym co dobre i piękne.

Bieszczadnik Awatar Doczu
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sosnowiec

Domyślnie Odp: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

Cytat Zamieszczone przez KKKrzychoo
    Jesteście wszyscy SAMOLUBY!!!!!!! jesteśmy tu wszyscy w starym sprawdzonym towarzystwie.... Nieładnie moi drodzy nieładnie. Nalezy się czasem dzielić tym co dobre i piękne.
    Ale czytają nas wszyscy. Forum nie ma charakteru zamkniętego, stąd potrzeba dochowania pewnych tajemnic.
    http://www.doczu.pl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)