Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

shisha
    Guest

Unhappy Odp: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

niesamowite - chatki się odwiedzić pragnie ale ich poszukać już nie bardzo, to chyba już tak w każdych górach....polskich

ale chyba tylko jeden sposób jest najlepszym: plecak na plecey i w drogę! i tyle, bez łatwizny jakiejś że niby na mapie zaznaczone bo inaczej to komerchą pachnieć zacznie

Bieszczadnik Awatar malo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    okolice 3-city:506908042

Unhappy Odp: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

Cytat Zamieszczone przez buba
    na odwrocie..zabic to malo...
    zostałem zabity
    Ostatnio edytowane przez malo ; 03-07-2006 o 01:13
    pozdrawiam
    malo :wink:

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Angry Odp: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

pewnie ze kazdy z nas chcialby miec taka mape- pod warunkiem ze nie mialby jej nikt inny
    Jesteście wszyscy SAMOLUBY!!!!!!! jesteśmy tu wszyscy w starym sprawdzonym towarzystwie.... Nieładnie moi drodzy nieładnie. Nalezy się czasem dzielić tym co dobre i piękne.

Bieszczadnik Awatar Doczu
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sosnowiec

Domyślnie Odp: Jaką mape wybrac gdzie będą zaznaczone chatki?

Cytat Zamieszczone przez KKKrzychoo
    Jesteście wszyscy SAMOLUBY!!!!!!! jesteśmy tu wszyscy w starym sprawdzonym towarzystwie.... Nieładnie moi drodzy nieładnie. Nalezy się czasem dzielić tym co dobre i piękne.
    Ale czytają nas wszyscy. Forum nie ma charakteru zamkniętego, stąd potrzeba dochowania pewnych tajemnic.
    http://www.doczu.pl

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

majac mape z zaznaczonymi chatkami (teoretycznie bo nie mam jej) chetnie podziele sie nia ze sprawdzonymi znajomymi, lub z nieznajomym , ktory wzbudzi moja sympatia i zaufanie. Nie widze potrzeby dzielenia sie nia ze wszystkimi, zwlaszcza w tak anonimowym miejscu jak interenet. Wkurza mnie tez robienie takich map i rozprowadzanie we wszystkich ksiegarniach.
    Uwazam ze nie wszystko powinno byc podane "na talerzu"... a coz, dzis ludziska coraz bardziej leniwe i wszystko by chcieli od razu, bez wysilku...
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik Awatar Cami
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    beskidzka mieścina

A ja chcialabym pognać z wiatrem w Bieszczady, niestety czas mam ograniczony
    w zwiazku z tym prosze o jakieś sugestie...i byle jak najdalej od ludzi /jest to wogóle mozliwe?/

:P

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Cami
    A ja chcialabym pognać z wiatrem w Bieszczady, niestety czas mam ograniczony
    w zwiazku z tym prosze o jakieś sugestie...i byle jak najdalej od ludzi /jest to wogóle mozliwe?/

:P
    Jest.
    Jak zobaczysz, że ludzie idą w prawo to idź prosto albo jeszcze lepiej w lewo. Ot i cała filozofia.
    pozdrawiam i życzę dużo wrażeń tych przeżywanych w samotności.
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar WueM
    Na forum od
    04.2004
    Rodem z
    Piotrków Trybunalski

Hej
    Uwazam ze nie wszystko powinno byc podane "na talerzu"... a coz, dzis ludziska coraz bardziej leniwe i wszystko by chcieli od razu, bez wysilku...
    Wszystko wskazuje na to, że w tym roku pojadę pokazać latorośli Bieszczady. (Może uda się nawet przespać pod chmurką). Chcę jechać na tydzień.
    Wychodzi na to, że w Bieszczady jadę raz na 12 lat (może teraz poprawię średnią - dzieci dorastają).
    Buba, czy uważasz, że będę miał czas na szukanie chatek i szałasów? Jadę tylko na tydzień. (I tak dobrze - 12 lat temu byłem 4 dni). W domu planuję drogę, no przynajmniej z grubsza, i przydałaby się informacja o możliwości noclegu gdzieś na trasie. Nie chcę zawłaszczać sobie takiej chatki, chcę tylko znaleźć suchy kąt do spania.

No cóż, wiem, że to forum mogą czytać wszyscy. Wiem, że w związku z tym nie dowiem się gdzie są chatki. I może niech tak zostanie.
    Pozostaje mi korzystanie z map ogólnodostępnych. Wydaje mi się, że niezłą mapą jest ta wydana przez COPERNICUS'a, ale jeszcze nie weryfikowałem.
    A swoją drogą, czy nie można tak zrobić na forum, że pewne teksty byłyby widoczne tylko dla zalogowanych?

Pozdrawiam wszystkich zazdrośnie strzegących lokalizacji chatek jak i tych zazdrosnych o tę wiedzę.
    Nie wszystkim dzieciom jest pisane stać się dorosłymi, niektóre nie mogą nauczyć się kłamać.

Bieszczadnik Awatar Cami
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    beskidzka mieścina

Cytat Zamieszczone przez WueM
    Hej

(...)
    No cóż, wiem, że to forum mogą czytać wszyscy. Wiem, że w związku z tym nie dowiem się gdzie są chatki. I może niech tak zostanie.
    Pozostaje mi korzystanie z map ogólnodostępnych. Wydaje mi się, że niezłą mapą jest ta wydana przez COPERNICUS'a, ale jeszcze nie weryfikowałem.
    A swoją drogą, czy nie można tak zrobić na forum, że pewne teksty byłyby widoczne tylko dla zalogowanych?

Pozdrawiam wszystkich zazdrośnie strzegących lokalizacji chatek jak i tych zazdrosnych o tę wiedzę.
    Właśnie chodzi mi o suchy kąt, nie jade sama a namiot i zbytnia ekstrawagancja nie jest raczej jeszcze możliwa ...

Czas czas czas...
    pewnie jak się zestarzeje
    bede mogła dopiero swobodnie zdrzemnąć sie pod chmurką nie martwiąc się o maluczkich:)

Cóż pozostaje mi mapa, wytyczenie intuicyjne trasy, i próba rezerwacji noclegów.

Pozdrawim wszystkich i mam nadzieje, że będe mogła zdać realcje z przygody, która mam nadzieje dojdzie do skótku...

^^

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

ja tez kiedys pojechalam w bieszczadki na tydzien. Caly ten czas spedzilam krecac sie wokol chryszczatej i szukajac 3 chatek ktore mialy byc w tamtym rejonie.. nie znalazlam zadnej z nich. nastepnym razem postaram sie to naprawic.Ale znalazlam jedna wspaniala,przypadkiem, nikt wczesniej mi o niej nie mowil. Wiesz, jaka to byla radosc???
    chatka nie jest dla mnie tylko suchym miejscem do spania, jest czyms duzo wiecej.. jest magicznym miejscem dajacym nadzieje, ze jednak nie do konca w naszych czasach rzadzi tylko pieniadz, ze sa jeszcze w polsce nieskomercjalizowane miejsca, ze turysta w bieszczadach ma jeszcze szanse na jakas samodzielnosc, a nie jest tylko prowadzony za nos nitka szlaku do najblizszego schroniska gdzie mozna zjesc i sie wyspac.

czasem najprostsza droga nie jest ta najprzyjemniejsza..
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)