Hej
Cytat Zamieszczone przez buba
Uwazam ze nie wszystko powinno byc podane "na talerzu"... a coz, dzis ludziska coraz bardziej leniwe i wszystko by chcieli od razu, bez wysilku...
Wszystko wskazuje na to, że w tym roku pojadę pokazać latorośli Bieszczady. (Może uda się nawet przespać pod chmurką). Chcę jechać na tydzień.
Wychodzi na to, że w Bieszczady jadę raz na 12 lat (może teraz poprawię średnią - dzieci dorastają).
Buba, czy uważasz, że będę miał czas na szukanie chatek i szałasów? Jadę tylko na tydzień. (I tak dobrze - 12 lat temu byłem 4 dni). W domu planuję drogę, no przynajmniej z grubsza, i przydałaby się informacja o możliwości noclegu gdzieś na trasie. Nie chcę zawłaszczać sobie takiej chatki, chcę tylko znaleźć suchy kąt do spania.

No cóż, wiem, że to forum mogą czytać wszyscy. Wiem, że w związku z tym nie dowiem się gdzie są chatki. I może niech tak zostanie.
Pozostaje mi korzystanie z map ogólnodostępnych. Wydaje mi się, że niezłą mapą jest ta wydana przez COPERNICUS'a, ale jeszcze nie weryfikowałem.
A swoją drogą, czy nie można tak zrobić na forum, że pewne teksty byłyby widoczne tylko dla zalogowanych?

Pozdrawiam wszystkich zazdrośnie strzegących lokalizacji chatek jak i tych zazdrosnych o tę wiedzę.