Nie rozumiem Cię chudzielcu. To co? Kiedyś musiałeś biegać pod przysznicem, żeby woda w Ciebie trafiła?Zamieszczone przez Doczu
Nie rozumiem Cię chudzielcu. To co? Kiedyś musiałeś biegać pod przysznicem, żeby woda w Ciebie trafiła?Zamieszczone przez Doczu
bertrand236
Dzięki za komplementZamieszczone przez bertrand236
![]()
No może nie, ale musiałem się kłaść w brodziku, żeby coś na mnie spadłoZamieszczone przez bertrand236
![]()
Wracając do pytania to sądzę, że co najmniej jest nietaktem filmowanie bez zgody. Ja to uważam za bezczelność z którą się non stop spotykam. Rozumiem, że nasi Goście kamerują. Nawet mi się to podoba, to są ludzie z którymi wedrowałam po górach. Potwornie mnie jednak denerwują obcy. Jestem w cerkwi wpada inna grupa. Przewodnik na mój widok się wycofuje, a grupa bez mojej zgody zaczyna fotografować i kamerować mnie. Zwracam uwagę a oni są oburzeni. To wczorajsze doświadczenia. Podobnych mam dużo.Czy tak trudno zachowywać się przyzwoicie. Moja twarz jest moją sprawą. Trochę poszanowania dla prywatności.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki